Celinnn Mayanozi kendim yapıp yiyorum. Ketçap Heinz alıyorum. Hollanda da imal edilenler katkısız. Mayanoz çiğ yumurtadan yapılıyor ondan sakıncalı diyorlar. Nolur nolma aynı gün içinde tüketiyorum canım isteyince.
Egevebarisinannesi gamze6606 o kdr kasmayın kendinizi ya abartmadoginiznsurece her şeyden yiyin canınız çektiyse
Deli_hatun_7 Edanurr28 yakınız seninle canım bu hafta keseyi görürsün inşallah ben bugün gittim doktora miniğim 5 haftalık keseyi gördük çok şükür 🤲🏻🥰❤️🥹👼
Edanurr28 Deli_hatun_7 Ay evet sana onu sorcaktım baya yakınız biz gördün dimi bir sorun olmadı çok sevindim çok şükür valla bende çok merak ediyorum yarın da biz gidicez inşallah bende görürüm
Bebisannneessi gamze6606 ketçap mayonez yiyorum abur cubur da yiyorum ama noodle, bulyon, sosis gibi asiri zararlı olduğu duyulan besinleri çıkarttım
Deli_hatun_7 Edanurr28 inşallah aşkım inşallah görürsün🤲🏻🥰👼 ıkı hafta sonrada kalp atısı için gidecegım 🥹🥰
Deli_hatun_7 Deli_hatun_7 Edanurr28 evet kuzum uygulama 5 hafta gösterdı doğruydu da aslında benim hesabıma göre 4 haftalık falandı ama kese gözüktü ultrasonda da 5 haftalıkla uyumlu dedi doktor ıkı hafta sonra çağırdı kalp atışı için ❤️
Edanurr28 Doktor mu dedi 2 hafta sonra gel diye aşırı heyecanlıyım ben yaa senin burası gibi doğru mu çıktı kaç haftalıkmış şimdii bebek
Edanurr28 Bende gördüm keseyi salı günü tekrar gidicem kalp atışını duymak için benimde 5 hafta 4 günlükmüş Deli_hatun_7
Deli_hatun_7 Edanurr28 oyyyy maşallah 🧿 seninle çok yakınız bende gece 00 dan sonra 5+6 oluyorum 🥰 10 gün sonra gideceğim doktora kalp atışı için ❤️🥹🥰
acakir gamze6606 ketcap mayonez yedim yenilcek seylerle, sucuk da yedim ben canım istedikce. Sadece midye vs yemedim ama bir iki kez cok az olmak uzere (tadimlik) ciger yedim sadece asitli icecek hic tuketmedim :) 38. Haftadayiz cok sukur bir sorun yok
sukran0046 gamze6606 ben mayonez yemiyorum ev yapımı olsa bile çünkü içinde çiğ yumurta var bu tarz şeyleri et tavuk balık yumurta iyi pişirin diyolar paketli çoğu market şeylerinden uzak duruyorum abur cuburu kolayı fast foodu çıkardım hayatımdan kötü hissediyorum tükettigim zaman sanki direk bebegime yedirmişim gibi hissediyorum