Tugceliko-19 Sedasare ben de o civarlar başlamıştı kasılmalar 30. Haftamdayım günde en az 10 15 civarı oluyo hareket edemiyorum bazen . Normal olduğunu söylüyorlar ne açılma ne sancı çıkıyo. Vücut kendini doğuma hazırlıyomuş ama bu kadar kasılma sancıyla doğururdum heralde
Kpln61 Tugceliko-19 bende 35 haftaya girdim 20 hafta da başladı kasılma sertleşme bugün aşırı derecede sertleşmem oldu peş peşe girdi yalancı sancılar hariç gelende gece yaşıyorum daha nst girmedim salı doktora gidicem erken doğum olacak gibi hissediyorum inş olmaz
Samiree Bende ara sira oluyor 28 haftadayim. O deyilde kizlar bu gun sabahdan beri vajina etrafindaki kemigim+ popo kemigim agriyor. Resmen uzandigim yerde donemiyorum,oturdum kalkamiyorum. Bi tehlike varmi acabaa kimdeyse oldumu boyle?
Tugceliko-19 Samiree aynı herkeste var o sorun bebeğin baskısından oluyo genelde yaa. Düzenli yürüyüş yap popo kemiğine iyi gelir
Samiree Tugceliko-19 a oylemi. Onceki gun yuruyus yaptim bende fazla yurudum ondan kaynaklı deye dusunuyordum