Zeynep123321 Kızlar 17 haftalık hamileyim çok uyuyorum bu normalmiii ve baZen karnıma ağrı giriyor bi anda adet günüm yakın olduğu zamanlarda genelde
Firstmomfirstchild Cok normal. Benim 12 hafta ile 19. Haftada uyudugumu normal insan uyumaz. Aksam yemegini yedikten sonra uyur sabah 8 e kadar :) 7 den 8 e kadar yani 😄 bazen bende de agri olurdu o da rahim büyüyor diye korkmayin. Siz uyudukca bebekte gelisir ❤️
Zeynep123321 İnternetten baktım ilk 3 aylık dönem için uyku hali olur snra geçer son 3 ayda başlar diyo bendede tam tersi oldu sanırım çok saolun 🙏🏻 miray_aden
miray_aden Zeynep123321 Son aylarda uyku haram oluyo valla 37+6 dayim gece bi sag bi sol bi sanci derken haram oluyo tum gece
Zeynep123321 Vede Allah yardımcın olsun kuzum rabbim sağ sağlim dünyaya getirmeyi nasip etsin 🙏🏻 miray_aden
miray_aden Zeynep123321 16. Haftada baslamistim hissetmeye canim ama belli olmaz 21. Haftaya kadar hissetmemek normal
miray_aden Zeynep123321 Ilk gebeligim evet sanki damar segiriyormus gibi oluyo ilk baslarda tuhaf bi his anlarsin olduğu zaman
Zeynep123321 Benim şuan öyle abla sanki ağrı gibi hissediyorum bi anda geliyo ve 3-4 gündür var hep aynı saatte sanki 😊miray_aden
miray_aden Zeynep123321 Bi kac haftaya tekmeleye tekmeleye uyutmaz seni merak etme zaman cok hizli geciyo bende acaba bu tekme mi yoksa baska bisey mi diye dusunup duruyodum simdi bazen bi vuruyo uykumdan uyandiriyo 😂
Zeynep123321 Bak sen miniğe yaramaz sağ sağlim gelsin kuzularımız💙 herşey için çok teşekkür ederim canım miray_aden