Gamzecanpolat Kızlar doğumu mayısa gelen alışveriş yapmaya başlayan varmı ? Önceden almaya başlasam mı mantıklı sonraya mı bırakayım sizce her gün artan fiyatları görünce kafam karışıyor kıyafet olarak yazlık mı alayım ( acemi anne )
gamzecgr Gamzecanpolat 25 haftaligiz 2 hafta önce basladim alışverişe çok az bı alcagim kaldı hatta fiyatlar sürekli yükseldiği için erken almak mantıklı bir de erken ağırlaştım ben aradan çıktı bu sene Mayısta havalar daha serindi geç ısındı yazlık ağırlıklı ama biraz da uzun kollu ince baharlık şeyler de alın derim
Dilara_erc1 Gamzecanpolat dogum mayisdaysa daha cok erken bence ufak tefek seyler alabilirsiniz hevesiniz kalmasin ama 3 ay kala herseyi almanizi tavsiye ederim
sukran0046 Gamzecanpolat mayıstaysa yazlık al ama yinede bir iki tane uzun kollu tulum al yeni doganlar hassas olur müslin ince battaniye al diger kiyafetlerini tulumları buyudukce al ben ilk gebeligimde oglumda çok aldm cogu olmadı uymadı bedenine giyemedi öyle kaldı
Gamzecanpolat gamzecgr haklısınız bu sene yaz gelmek bilmemişti arada uzun kollu da alayım o zaman ben Kocaeli’nin havası da pek belli olmuyor
Gamzecanpolat Dilara_erc1 erken ama işte insan duramıyor 😅 ebebeğe girdim o kadar sevimli şeyler vardı ki
busradmrtas ummanela 8 falan olmalı benimde mayısa denk geliyor cunki çok ama çok erken 🙃 heyecan çok başka ama
busradmrtas Gamzecanpolat bende hamileyim ayniyiz ilk bebeğimi bu haftalarda kaybettim bana göre erken tabi ki sen bilirsin ben de aynısını dedim zaten heves bende çok isterim almak ama korkularım olduğu için bekliyorum bu yüzden erken dedim hayırlı olsun saglikla al kucağına inşallah