prensinannesi2024 Mama için biberon alacam da evde cam acentesi tombik tipli biberon varda küçük alsam mi plastik mi alsam diye düşünüyorum yeni doğan için kızlar küçük alayım dedim
Gozdecaner prensinannesi2024 ilk bebeğimde e bebekten lansinohun hoşgeldin bebek seti biberonunu almıştım bebekler attıgı ıvın hem kırılma problemi yaşamamak adına hemde 2 biberon +3 başlık ile geliyor s m l olarak delik boyutları olan değişebilen kapakları ile şuanda yablıs hatırlamıyorsam 350 gibi bir fiyatı var ben çok memnundum
Minikperi Ben bi tane biberon almıştım orta boyluydu. 1 hafta mama vermiştik o zaman kullanmıştım. Sonrasında bırakınca hiç gerek kalmadı. Bence boyutu farketmez yeni doğan kendi tutmayacak sonuçta. 🤷🏻♀️
Gamzekand prensinannesi2024 bildiğim kadarıyla bu küçük zaten daha küçük biberon bulamazsınız yeni doğan için bu idealdir 👌
Bebek_5467 prensinannesi2024 biberonun üstünde yazar ml olarak bı bakın isterseniz attığınız 150 ml gibi duruyor ki en küçük bu diye biliyorum bende bundan kullandım bebeğime daha küçüğüne gerek yok bence
Bebek_5467 prensinannesi2024 bu yeterli o zaman boşuna almanıza gerek attığınız biberon markası da iyi bı marka zaten