EmineTarik gamzecgr Amin inşallah Allah razı olsun gerçekten özellikle ikiz anneleri için en güzel dua vaktinde sağlıkla gelsinler ❤️ bende hep öyle dua ettim çok şükür 38 haftayı gördük inşallah sizde görürsünüz 🤲 çift yumurta ikizi ikiside erkek benim seninkiler ne
gamzecgr EmineTarik ay amin inşallah benim de tek korkum o şuan erken gelmeleri.Suan ikiz olmalaei dışında bı sorun yok çok şükür ama insan korkuyorum ne olacağı belli değil doktorum 35 i görsek yeter diyor.Benimkiler de çift yumurta ikisi de erkek 🥰 yandık 😂
EmineTarik gamzecgr eğer herşey yolunda giderse 37 den öncesini kabul etmeyin ben 38 i hayal dahi edemiyordum doktor herşey yolunda 38 de alıcam deyince çok şaşırdım inşallah sizinde sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder🤲 bende bir oğlan daha var 3 erkekle bakalım hakkımızda hayırlısı 😅
gamzecee Cikcik00 genetik test verdik genetikte sıkıntı çıktı o yüzden genetik taramalı tüp bebek yaptırdık
Cikcik00 gamzecee bugün devlete gittim burda genetik test yapılmıyo dedi doktor özelde yapılıyor harelde
mombarbie_ Cikcik00 genoks markası yapıyor canım ben yaptırmadım ama sürekli yaşanan kayıplarda yapılmalı diye biliyorum sorun neyse gorunuyor
Cikcik00 MerveKaya38 bende ne olduğunu tam öğrenmeden hamile kalmam artık devlet genetik test yapmıyormuş özele gidip yaptırıcam artık bidahasına sabrım kalmadı artık hayırlı olsun seninde 🌸
MerveKaya38 Cikcik00 canım ben devlette yaptırdımm genetik testimii aslında yapıyor . Ama kadın doğum yapmıyor başka dr du bi hatırlayım yazacam inşallah
mombarbie_ Cikcik00 her yerde danışmanı var googleden numarasini bulup arayabilirsiniz en iyi genetik tarama yapan markalardan biri ben Ankaradayım merkez ankarada ama başka ilerdeki arkadaşlarda yaptırabiliyor googleden numarasini alıp fiyat bilgisi vs alabilirsiniz il danismaninizdan
Ihlamurrengi Ben varım ve muhtemelen rekor bende. 3-3,5 senede 9-10 ya da belki 11 düşük yaptım. Saymadım artık. 4-5 tanesi kimyasal gebelikti tabi. Şimdi doğal olarak 30. Haftamdayım. 🤲🏻kucagıma alasıya kadar inanamıyorum.
Cikcik00 Ihlamurrengi rekor olmuş cidden ben bile 3.de olmuycak hissi vardı içimde seni düşünemiyorum ama şükür olmuş sonunda
SERNUR Cikcik00 o zaman muhtemelen kimyasal gebelikti canım rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
SERNUR Hicran57 belli bir süre geçip test yapılıyor ve sonuca göre yapılıyor canım eger kanama gibi bir durum varsa önlem amaçlı o anda yapılmasını istiyor doktor. Bence kafana takma sen bu arada Bi doktor bana 1 tanesi yanlıs hatırlamıyorsam ilk iğne 2 gebeliktete koruyor demişti
SERNUR Hicran57 şuanda hamileyim perşembe günü benmde kanamam oldu Cuma günü yaptırdım bende tekrar igneyi. Bu arada ogluma hamileyken önlem amaçlı 3 ayda felan yaptı sanırım onda mesala hiç kanamam vs olmamıştı çok şükür.
Hicran57 SERNUR aslında önlem amaçlı vurulmamız gerekiyor kanama olduktan sonra vurulması bana saçma geliyor ya korkuyorm
Sermec27 Cikcik00 2 kürtaj bir ölü doğumum var ilki kürtajdi ikincisi ölü doğum oğlumu kaybettikten sonra genetik test pıhtılaşma testi bağışıklık testi yapılmıştı hiç bir sorun çıkmamışti daha sonra ikinci oğluma hamile kalmıştım doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanmistim çok şükür oğlum sağ salim doğdu 27 aylık 3 ay önce yine hamile kalmıştım ama yine kalbî durdu kürtaj oldum
SERNUR Hicran57 ama işte tahlil yapılıyor ya sonuca göre normalde ilk çocukta birsey olmuyor diyorlar tabi doktorlar bizim bilmediğimiz degerleri karşılaşıyor sonuçta. Bu arada bana 6 haftalık daha çok başında diye %50ni yaptırdı iğnenin yeterli olur diye . Mesela
Hicran57 SERNUR ne tahlili yapıyorlar hamile olduktan sonra onu anlayam ben hamıle kalmadan önce genetik test verdim 2 değerimde hafif meyil var dedi doktorum hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlıcaz göbekten dedi direk belki mg düşük verir. Ama kan testi yapıldığını bilmiyorum 2 düşüğüm var benimde 3. De herhalde uyuşmazlık iğnesini hemen vurulmam gerekiyor 3. Olcak çünkü