Acoso Kızlar selam🌸 Son iki gündür karnım inanılmaz kaşınıyor. Çatlaklarım da var kırmızı kırmızı ama akşam ve sabah bir başlıyor kaşıntı terleyince de artıyor gibi anlamadım. En son kan değerlerim 13 Eylül de bakıldı. Kolestazı ilgilendiren değerlere baktım normaldi. 4 ünde haftalık kontrolüm var doktora da söylerim ama kafamı rahatlatayım dedim. Kolestazda her yer mi kaşınıyor? Benim sadece karnım. Kaşıyıncada kırmızı kırmızı hemen çatlaklar belli olmaya başlıyor. Ondansa mesele yok🌸
Bmbe21 Karniniz büyük ihtimal deri genisledigi için kaşınıyor çünkü benimde öyleydi sürekli nemlendiriyorum. Kolestaz için de el ve ayaklar kasinmaya başlıyor ama bir ihtimal siz doktorunuza muayenenizde danışın
Acoso Bmbe21 Çok teşekkür ederim 🌸🙏 Ben de sürekli nemlendiriyorum ama onlar da hassasiyetten sanırım, cildimi yakmaya başladı (vazelin, hind. Cevizi, bebek yağı gibi) Zeytinyağına başlayayım bari 🤍
Bmbe21 Acoso rica ederim. Bende kantaron yagi ve zeytinyağı kullanıyorum 💕 ilk gebelikte de bebek yagi ve zeytinyağı kullanmıştım şükür hiç catlamadim darısı başınıza 🌹
M-Y2020 Acoso ben hamileliğim 40. Haftasında yakalandım ilk normal doğum sancım geldi bekledik bebek sıkıntıya girince sezeryana alındım bundada olma ihtimali yüksek bebeği riske atmıyorlarmis eğer olursa 35 36 da alırız dedi ama çok zor bir durum ya
Acoso Bmbe21 Kantorunun zararı yoksa ben de deneyeyim. Benim de ilkinde olmadı da ikinci de iyi kilo aldım sanırım o yüzden oldu 😊 Olsun tek olan çatlak olsun da sağlıklı olalım inşallah her birimiz evlatlarımızla🥰
Bmbe21 Acoso bende ilkinde ikiz gebeydim ama çok erken doğuma alındım maalesef o yüzden catlamaya fırsat bulamadım. Şu an ikinci gebelik fazla kilo alıyorum sanırım bende 😃 aynen sağlıklı olsunlar da kilo çatlak falan önemli değil her şeyin bir çaresi var bu arada kantaron yağını burada önerdiler bana sonra o hafta da doktorum önerdi kendisi de bayan o da hamileyken kullanmış ve faydasını görmüş 🥰
Acoso Bmbe21 Ben de deneyeyim o zaman yoksa işkence gibi kaşıntı 😊 Çok sağolun bilgilendirme için, sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşallah 🤍🤍🤍