Yeni tip traveller aşırı ağır değil ve katlaması daha kolay. Bence kendi ihtiyaçlarınıza göre değerlendirin. Ben çift yön olmasını önemsiyordum rüzgara karşı yürümek zorunda kalırsam çevirmek için veya küçükken falan bebeğimi görmek için. Kol boyunun uzamasını önemsiyordum eşim uzun boylu çünkü. İç hacminin geniş olmasını istiyordum bagi neo küçük tentesi yetersiz bi araba. Tekerleklerin süspansiyonlu ve büyük olmasını istiyordum çünkü memleketimde parke taşlı yol çok. Sık seyahat eden biri değilim evim asansörlü ve arabamız sedan. Tüm bu olasılıkları düşününce kabin boy elendi istediğim şeyler yoktu. Ayrıca çoğu bebek küçükken kullanıma uygun değil. Kabinlerin avantajı bi tık daha hafif olmaları, otomatik katlananlar var bi de. Çok uçak kullanıyorsan kabine alınması avantaj diğer yönlerden konfor olarak karşılamadı beni. Bence Kraft Kenya modelini bi canlıda bakın derim yeni nesil travel daha hafif katlaması kolay. Ben kol boyu uzamadığı için onu eledim Kraft cheer aldım çok beğendim 😍❤️