birgaripana_ EbrKzlky hıh işte o yalancısı 😁 insan hevesleniyo ama yok gidiyor devamı yok 😫 bu gün biraz yüricem bakalım nolcak 🤣
Gamzeaksam EbrKzlky gece yatarken benimde bacaklarım, kalcalarim ağrıyor yatamıyorum ki zaten bi sağa, bi sola dönüp duruyorum kızım da icerde kıpır kıpır maşallah 😁🙈🥰
feyzanurkadir 38+5 bugün sürekli yalancı sancılarım oluyor. Dün akşam 6 da başladı sabaha kadar ara ara geldi bi heveslendim ama sabah kalktığımda geçti 🙈 bugün de ara ara adet sancısı gibi geliyor geçiyor.
kelebekucusu feyzanurkadir günümüz ve belirtilerimiz aynı🤭 Ama ben hic gelecekmis gibi hissetmiyorum 🥲
kelebekucusu feyzanurkadir bu yaramazlar yolu bulamadi herhalde😂 artık doğsun istiyorum sizin acilmaniz filan var miydi
feyzanurkadir kelebekucusu geçen cuma kontrole gittiğimde açılmam yoktu nst de 1 kere 100 sancım çıktı doktor normal dedi ona. Şuan nasılım bilmiyorum cuma gidicez tekrar. Siz ne durumdasınız ?
kelebekucusu feyzanurkadir geçen salı günü gittim açıklık da sancı da yoktu yalancı sancilarim var. Önümüzdeki salı tekrar gideceğim inşallah o zamana kalmadan gelir🙏🙏
birgaripana_ EbrKzlky yok valla daha iyiym 🤣 zaten sabahtan akşama ümidim yok malum geceleri oluyor sancılar bakalım gece nolcekk
Mylove47 EbrKzlky bende 39 haftaya girdim ama daha gelesi yok bebeğin galiba doktor doğum kanalına da girmemiş daha dedi ondan bekliyorum bende zmnini geç mi olur zmninda mi bakalm hayırlısı
Mylove47 EbrKzlky öyle ama sabirsizim bı yönden ama yine de bekliyorum bı iki hafta sonra mı dogcak zmninda mi diye
Merve4545 38+1 deyim hiç belirti yok karnında çok yukarda diyolar 40 nci haftalara kalmaktan korkuyorum ilk hamileliğim
EbrKzlky Zeyzox aynı valla doğurmadık bizde henüz 🙈 yürüyüşten geldim şimdi yürüdükçe aşağı baskı oluyor ama tık yok 🥴