EbrKzlky Kutay-mmm Stres etmemeye çalış yinede canım, senin daha önünde yine 39.haftada var, benim 39 bitecekte suni vericekler işe yaramayacak diye korkuyorum kendi sancım gelsin diye bekledikçe hiç bişey yok 🙄
EbrKzlky AsyaCngz55 ah biz hareketliyiz her hareketi yapıyozda noluyo be canım 😂 cumartesi 40.haftam ne gelen var ne giden😂
AsyaCngz55 EbrKzlky haydaaaa 😅 ama olsun doğumda esnersiniz ya ya ben kaskatı kalırsam diye korkuyorum. Ama yine de hiç egzersiz yapasım yok
Rabiakndk Kutay-mmm benimle haftaniz aynı ben çatı muayenesini oldum kendinizi kasmayın en fazla 5 saniye sürdü benimki içinizi rahatlatmak için yazdım 🤗
EbrKzlky Hasret_0 inşallah 2mizede gerek kalmadan kendi sancımızla kolay doğumla alırız evlatlarımızı kucağımıza canım dua edelim napalım 🙈
Senaesmer feyzanurkadir bende ebeyle çalışıyorum hiç böyle tarifler vermedi ne kadar doğru bilmiyorum bunu yapmak hurma yenir evet ama böyle kürler gibi birşey fayda sağlarmı bilmiyorum hangi ebeyle çalışıyorsunuz benimde özel ebem var.
feyzanurkadir Senaesmer hurmanın doğuma faydası kanıtlanmış bişey bu tarifi 40 tan sonra içiyorsun zaten. Hurmanın etkisini artırmak için içinde farklı bişey yok zaten hurmanın suyu sadece zararı olacağını sanmıyorum. Rami hastanesinde nehir hanıma doğum yapacağım ben nasipse. Ebemde sümeyye ebe
Senaesmer EbrKzlky oğlanlar inat galiba benim kide öyle 39+1 10 gün önde gidiyordu gecen hafta 3500 kilosu bakalım perşembe kontrol var nasıl olcak
Senaesmer Zeyzox öyle öyle aşağıya ittiriyor kendini resmen geceleri oluyor çoğunlukla napsın onunda işi var çok kalçalarım ağrıyor arada gelcek te bakalım hayırlsıyla gelsin inşallah.
Senaesmer Zeyzox herkes baskı halinde gibi hissediliyor. Günü dolmadan gelmiycekler sağlıkla gelsin. İnsan hevesleniyor ama kendi seçsin geleceği günü pazar günü eşimin doğum günü belki aynı günde gelir ümidim var son doğum tarih 16 ekim.
Senaesmer Kutay-mmm sezaryen demesinin anlamı yok herşey yolundaysa bebeğin suyu iyise normal olsun diye beklenmeli bence
Zeyzox feyzanurkadir ben simdi sizden duyunca kaynattim ama hrnuz icmedim 39+4 deyim 40 ı devirmedim icsem bisey olmaz degil mi?
Senaesmer feyzanurkadir hiç duymadım bende hurma yiyorum bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah bende Gülten ebeyle çalılıyırım sadece eğzersiz bol spor yapıyorum
feyzanurkadir birgaripana_ baya şekerli ☺️ bu tarif doğumu başlatmaktan ziyade doğum zamanı gelince rahmin güzel yumuşamasını sağlıyormuş. İnşallah doğumda faydasını görürsünüz
birgaripana_ feyzanurkadir evet baya şekerli o yüzden bıraktım aslında çok kilo aldım daha fazla almak istemiyorum. İnşallah faydası olur 🥰