Deletedmom_112 Babydurubaby bide onu demeyim normalde tam buğday fırından aldığım şekerimi fırlatıyor
minik_kurabiyeee Gulbahar47 vallaha yemeden olmuyor illaki kaçamak yapıyoruz ama bu ara şekerim aşırı fırladı tokluk için başka insülin Başlayacak doktorum
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 alvita ile yapıyorum ama doğru mu hiç emin değilim bu ara emin olmamaya başladım ay şuan moralim çok bozuk ya
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee cihazlara pek güvenmiyorum ben 2 tane bende cihaz var akşamda 2 ayrı hastaneye gittim aynı kanda aynı anda bakılan şeker 4 farklı cihazda da acayip farklı çıktı
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 bende valla bi ime dc kullaniyodum geri bıraktım alvita aldım çok güvenemiyorum
minik_kurabiyeee Gulbahar47 uymuyo musunuz dikkat edin bugün benim bebeğimde amniyotik bant çıktı 😔😔😔😔
Melike_4949 canss_96 o kadar düşük çıkması baygınlık geçirmenize bile sebep olurdu bencede bir yanlışlık var 80 90 çıksa neysede
Oznursorhan minik_kurabiyeee Bu poğaçayı deneyebilirsin içine istediğin sebzeyi ekle çıkar. Aşırı güzel ve tok tutuyor yanında ayran da harika olur. Ara öğünlerde pratik