Ensarmommy Seyma0101 ben sancıyla gittim suyum gelmişti öğlen 12den akşam 6ya kadar sanci çektim hastanede sonra bebeğin nst de kalp atışları kötüye gidince acil sezeryana aldılar birde açılmam olmadı sonra solunum sıkıntısı var dediler küveze aldılar birde yenişehirde kuvez yokmuş babasıyla birlikte marsaya gitti oğlum
Gizemd-01 mhmtsmy ben gitmiyorum da orda doğum yapmak için görüştüm. Sigortalı sezeryan doğum nursen hoca 20.000 tl ben nursen hocayı istedim onu sordum sadece
Seyma0101 Gizemd-01 bende sasırdım ama soyle bır durum vardır kuvez vardır muhtemelen bos degıldır cunku ozel hstanede buna gore ayarlıyorlar kuvex ayarlayıp daha sonra doguma alıyorlar
Sev5 Seyma0101 ben maddi durumdan ötürü şehir hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum suanlik. 14 haftalık hamileyim
Damladefne1 Bende 3 sene önce Güzelyalı da doğum yaptım ama şuan devlet hastanesi dusununmek zorundayım çünkü fiyatla çok fazla memnunmusunuz ben çok endiseliyim
Sev5 Damladefne1 ben gittiğim doktordan memnunum bende maddi olarak devlete gidiyorum özele gidiyordum önce her gittiğimde farklı fiyat olunca mecbur devlete gitmeye karar verdim ben suan memnunum hayırlısı hersey için
Ensarmommy Seyma0101 ya sezeryan olursa 2 gece yatırıyorlar onda da bebekle vakit geçer diye düşünüyorum benim ilk doğumda oğlum yoktu yanımda küvezdeydi tekli odadaydım rahattım ama bunda nasıl olur bilmiyorum bende erdoğan beye gidiyorum
BenDenizzzz Şehir hastanesine değil ama Medical Park muzaffer Şengül e gidiyorum memnunum 24 haftalık olduk çok şükür🙏🏻 ne zaman arasam açarlar ameliyatta olsa sekreterleri döner ilgilenirler 🙏🏻 Akdeniz kartı çıkarın ayakta %20 ameliyatta %15 indirim oluyor