1prensesannesi__ Violetaa qdet gununden önce onlar pozitif gostermiyo yapma moralin bozulur acabaya dusersin o yuzden erken test al yap bulursan ayni marka olsun
Gunesimay ![ Violetaa canim nasil foto yüklüyoruz buraya bilmiyorum da🤭 ben de test yaptım az once dayanamadım cooook silik bir çizgi var benim de catlatmanin 14. Gunu bugun
dilos011 Gunesimay sol köşede 3 çizgi var orda resim yükle yazisi var oraya resim yükleyip kopyala buraya yapıştır fotoyu 😂
Gunesimay Violetaa çok silik oldugu için fotoda net çıkmamış ama ben görebiliyorum. İlk gebeligimi de bu kadar silik çizgiyle öğrenmiştim düşükle sonuclansa da. Umarım hâlâ iğnenin etkisi degildir
Gunesimay Violetaa umutlanmak istemiyorum yarin sabah ilk idrarla yapmam lazım. Bunu öğlene doğru yaptim
Violetaa Kan vermeye gidiyorum bakalım ya ümidim yok ama işim var hastane yakınlarında bi kan vereyim
Violetaa @Gunesimay xanım doktor muayne etti kan verdim kese gibi küçük birşey görüyorum dedi ama bilmiyorum yarın kan sonucundan bakıcaz dedi
Zeyynnpp Ecexxxxxx canım şuan hala negatif adete 4 gün kaldi bekliyorum bakalım. sende durumlar nasıl kuzum 🌸
cansureis Ecexxxxxx Ay bugün bi negatif hissettim cuma günü kan vericem diye galiba gün yaklaştıkça umudum gidiyor sanki halbuki belirtimde vardı aslında ama sürekli negatif görmekten galiba