Zeyynnpp Ecexxxxxx yarın da bı yapiyim diyorum canim negatif se bat gecikene kadar yapmam hayırlı haber inşallah 🤲 sen haftasonu yapmayimi dusunuyosun
Ecexxxxxx Zeyynnpp ya bende çatlatma iğnesi olduğu için yapamıyorum etkisi geçmediyse diye yanlış bir sonuç almamak için yoksa aşırı sabırsızım erken testte önerilmiyor 14 gün beklenmeli deniyor bende bilmiyorum yarın 10. Gün oluyor yapsam mı ya ahsjdj
Zeyynnpp Ecexxxxxx evet bende 1 defa oldum çatlatma iğnesi 13 e kadar pozitif gösterdi 14-15 gibi yap bence canım
Zeyynnpp 1prensesannesi__ evet hiç bı şekilde rengi açılmadı sürekli pik arada silikler oldu tabi.. bugün bat 6 gün kaldı yaptım yine koyu gebelik değilse bile hormon sıkıntısı olduğunu düşünüyorum
1prensesannesi__ Zeyynnpp kac kere pik olup siliklesti bilmiyorhm ama bi ayda 2 3 4 kere yumurtlayanlar var üçüz dördüzlerde boyle oluyolar 😂
Zeyynnpp 1prensesannesi__ bende pcos da var canım ama ilk defa bu ay böyle oldu gebelik değilse bile hormon da sıkıntı var sanırım bakalım bekliyorum 😂 hayırlısı diyorum yaa🙏❣️
Merve-metin 1prensesannesi__ yazınızı görünce yazmak istedim ben bu ay 2 kere yumurtlama gördüm çoğul gebelikte mi fazla yumurtlama görülüyor en son adet günümde yumurtlama gördüm şimdi test yapmak için beklemedeyim canım
bsra4213 Zeyynnpp benimde 9 Ekim hiç bir şey yok şu anlık bu ay ovulasyon kullandım pik gördüm o günleri değerlendirdik bakalım bekliyoruz
Zeyynnpp bsra4213 benim ara ara kasık ağrısı ama test negatif ovulasyon pozitif 🤦♀️ bekliyorum kuzum
1prensesannesi__ Zeyynnpp pcosta da fazla yumurtlama oluyo bazi aylar ama hormonsal sorun da olabilir insAllah hamilesindir canım