busraayksll Mlklrm etrafımda hiç yok ileri dönem için zor olacağını düşünüyorum bende , hayatını zorlaştırmis olursunuz anlamı güzel kulağa da hoş gelen bir şuru isim var
Cmc1-kfkfk İsmin anlamı gerçekten çok güzelmiş fakat ilk defa duydum ve alışık olmadığımız isimler genelde çocukların okul ortamında falan dalga konusu oluyo ileriye dönük düşünerek bir karar vermelisiniz
Kbrnrmrt Çok ilginç isimlere gerek yok ya. Her isim sorulup söylendiğinde sürekli tekrar ettiriliyor, ne ilginç deniyo, ne demek diye soruluyor. Yorucu vallahi çocuğa yazık anneye babaya yazık Bazı insanlar tamda bu eziyetten çok memnun o ayrı
Sibel24 Ay ne saçmalamış herkes yok dalga geçerler bilmem ne…. i çinden ne geliyorsa onu koy dalga gecer dedikleri dönem üç sene 5 sene ki onu da geçtim dalga geçilmeyen isim mi var bir tane bile isim yok ki dalga gecilmesin biseylere yuvarlanmasın. Peygamber efendimize Muhammed ismi koyunca dedesi halk neden bu ismi koydun diye sorgulamış simdi dünya nüfusunun en cok kullandığı isim iste bu milleti de anlamıyorum onu koyma bunu koy bilmem ne. Ayrica bence cokta guzel isim epey degisik ileriki yıllarda büyüdüğünde herkesten farklı duyulmamış herkesin de hafızasında yer edecegi bir isim
Damla Mlklrm çocuğunuz izin okul döneminde zor olabilir ve düşündüğüm zaman Bi bebek , çocuk için çok ağır geldi bana
Vandb Mlklrm muhtemelen ileride sadece Ata denmesini isteyecek ortaokul öğretmeniyim örneğin bir öğrencim var adı surethan kesinlikle kız bana sadece su diyeceksiniz diyor arkadaşları yada öğretmenler ismini söylediğinde çok tepkili her çocuk aynı olacak değil elbet ama çağımız çocukları maalesef bazen acımasız davranabiliyorlar sonrasında zorluk çekebilir
Kahverengi Mlklrm anlamı güzel ola bilir ama telafuzu zor hele çocuken çok zorlanır arkadaşaları ona seslenemez dalga geçe bilirler hani çok beğendiyseniz iki isim koyun biri bu olsun biri söylemesi daha kolay birşey olsun bence