Ege_mommyy_11 Kızlar yaptırıp memnun kaldığınız nakış işlemeli hastane çıkışı sayfaları rica edeceğim hatta yaptırdıysanız görsel de atarsanız çok iyi olur ınstada sayfalara güvenmek çok zor 😏
surfermom Ege_mommyy_11 vallahi minikobabys sayfasına yaptırdım ama ben daha gelmedi. Instagramdan buldum. Umarım güvenilirdir, bakalım ekim ortası demişlerdi. Geldiğinde yine yazarım 🙏🏻 modellere sayfalarından bakabilirsiniz. Çok çeşit vardı.
umudumsun35 Ege_mommyy_11 esila aksesuar tavsiye ederim ben muslin battaniye yastık tulum önlük ve şapka yaptırmıştım çok memnun kaldim
Sevdeeez Ben yaptırmadım ama bu sayfaya tanıdıklarım yaptırdı ve çok memnun kaldı instagram adı melly design melike dönmez diye bir hanımefendi yapıyor. Sayfayı incelerseniz zaten çok minnoş ve güzel olduğunu görürsünüz
hsrtt_ Ege_mommyy_11 nakisbahceesi_ buraya yaptırdım.Çok güzel geldi sayfayı inceleyebilirsiniz.Bu tarz özenli olan sayfalardan fiyat aldım en uygunu burasıydı oraya yaptırdım.Fiyatları güncellenmiş olabilir sorabilirsiniz.