ElaRose Duydunuz kızlar kaçıncı haftada doktora gittiniz kalıp atışı için . Bi de alttan baktırdınız ?
GPinar ElaRose Canım ben 6 haftalıkken duymuştum ve beni alttan muayene etmişti kese küçük diye ama sen dikkat et bu konuda alttan muayene etmesine izin verme Allah korusun düşük riski olabiliyormuş büyüklerim öyle söylemişti bana ama iş işten geçmişti tabi çok şükür düşük olmadı tabi ama dikkatli olmak gerek.
asel_asl ElaRose 5 haftalıkken gittim karnımdan göremedi doktorum alttan baktı ve gördü kalp atışını. Alttan bakarken çok narin davranmıştı benim doktorum ama bazıları sert davranabiliyor yani ultrasonu sert hareket ettirebiliyorlar. Genel olarak korkmayın muayeneden
minikmucizeemaak ElaRose 5+0 da keseyi gördük karından gördük ama doktorum alttan bakarsak daha net görebilirsin istersen dedi ben baktırdım doktoruma güveniyorum zararı olacak olsa teklif etmez diye düşündüm, 6+6 da karından kalp atışını duyduk
annelik_4 Kızlar alttan muayene sağlıklı olmadığını diye duydum ilk gebelikte 4 haftalıkken baktirdik bı kaç gün sonra düşük yaptım maalesef😑