ummanela Gzmg42 merhaba 7 haftalığım ben de acaba benim gibi erkenden yaşayan var mı diye bakarken gördüm başlığınızı. Devam ediyor mu ağrınız? Benim biraz şiddetli, oturunca kalkınca oluyor daha çok hafiften bacağıma da vuruyor. Ama bunun için erken yazıyor her yerde 😔
Tug_34 Ben ben 😔 7. Haftada başladı 13 haftalığım hala devam ediyor. Magnezyum verdi doktor ama malesef biraz hafifletti falat tamamen kesmedi. 6 haftadır bununla yaşamaya alıştım
Gzmg42 Tug_34 normalmi genelde üçüncü trimesterde oluyomuş bu kalça ağrısı ilk trimisterde ağrı var sol kalçam sadece
Tug_34 Gzmg42 eksiklikten kaynaklı değil aslında, ağrı çeken her gebeye veriliyormuş, şimdi vermesek 6. Ayda zaten vericez demişti doktor. Sırtların ağrıyacak demişti
BburcuB 8+2 deyim aynısı bende de var sol kalça sol kasık. Yürümekte zorlanıyorum bazen. Özellikle akşamları daha fazla oluyor.
Gzmg42 ummanela evet canim oluyor şu aralar daha çok yorulunca oluyor bacağıma da vuruyor doktora gidince soracam bnde bilmiyorum magnezyumdan kaynaklı olabilir maden suyu iyi geliyor diye biliyorum kullanmadım ama icecem ara ara
Gzmg42 ummanela evet ediyor ayakta uzun bir süre kalınca ağrıyor doktora söyleyecem bu gittiğimde sizde durumlar nasil
berfaliasaf13 Benim de 8 haftalıkken başladı kalça ağrılarım, ilk hamileliğimde de öyleydi hala var ayağa kalktıktan sonra uzun bir süre ağrı çekiyorum yürüyüşüm bile tuhaf şuan 20 haftalığım doğrulama kadar acıyla yürüyorum.
ummanela Gzmg42 ben bayagı kötüyüm, sabah uyandıgımda kalçam ağrıyor ve bacaklarıma vuruyor bir de uzun süre oturduktan sonra kalktığımda. Eğilip kalkınca zaten ağrıyor ama artık tutulma derecesine gidiyor. Gittikce korkuyorum ben de bu hafta doktoruma söyleyecegm