Kızlar 24. Haftada doktorum şeker yükleme testi için çağırdı. Tabi ondan önce detaylıya girmiştim. Bebeğimin kalbi ile ilgili bazı yerleri göremeyince doktor beni perinotolojiye yönlendirmişti. Sabah erkenden aç gittim. Perinotoloji muayene etti çok şükür kalpte problem yoktu. (Doktor aşırı ukalaydı bu kısmı geçiyorum) şeker yüklemesi yaptın mı dedi hayır yapmadım Bu hafta yapılması gerekiyor aç geldim dedim. Doktor asistana bir şeyler yazdı verdi, şeker yüklemesi isteyelim dedi ve çıktı odadan. Asistan, aç mısınız dedi. Evet açım dedim. Sonra kağıda baktı ama doktor açlık kan şekeri istemedi dedi. Neyse elime bir kağıt verip kan almaya yönlendirdi. Kan alma bölümüne giriş yapıp kağıtla hemşirenin yanına gittim. Şeker yüklemesi için geldim dedim. Tamam dedi 50 mg şeker yüklemesi istemiş. İçeceği al iç bir saat sonra gel kan alalım dedi. Açlık almayacak mısınız dedim. Hayır doktorun istememiş dedi. Ama açım yemek yiyeyim mi dedim. Sen bilirsin ama yemesen daha iyi olur dedi, idrar tahlilini ver sonra içeceği iç bir saat sonra hemen gel kan alalım dedim. Bende yemek yemedim ve sırasıyla yaptım dediklerini. Sonuç olarak verdiğim kan sonucu açlığa göre mi değerlendirecekler tokluğa göre mi anlayamadım. Neyse sonuç 135 çıktı. Hastane uzak olduğu içinde sonucu aile hekimime gösterdim. Oda sonucun normal aralıkta dedi. Şuan 28. Haftadayım 2 gün sonra kadın doğuma kontrole gidicem ama yemek yedikten sonra fazla yiyince aşırı halsizlik yaşıyorum içim geçiyor resmen. Bir ağırlık çöküyor. Sizde bunu yaşıyor musunuz. Benim şeker yüklemesi sürecimde bir enteresanlık yok mu sizcede. Kafam çok karışık acaba tekrar mı test yaparlar bana kafamda deli sorular kızlar ya😕