Buseardic Kızlaar merak ediyorum sizce uygulamanın en güzel özelliği hangisi? Ben forumu cok seviyorum kafama takılan her şeyi burda sormayı 🙂
1PrensAnnesi Buseardic arkadaş edinebildim aynı kafadan bi insanı tanımış oldum @Pitircikveannesi 😘😘😘
Pitircikveannesi 1PrensAnnesi Canım arkadaşım benim 🤗 Happy mom’un bana kazandırdığı en güzel şey senin dostluğun oldu🤗
Elifabakli Ben Bebeğim sayfasını çok seviyorum. Her gece girip okuyorum bugün bebeğim nasıl hissediyor diye 🙂🙂
Pitircikveannesi 1PrensAnnesi Sende çok değerlisin kuzum benim 🤗Bu gidişle bi Doğu turu ayarlayacağım seninle görüşüp kahve içip karşılıklı gıybet yapabilmek için🙈😂
Pitircikveannesi 1PrensAnnesi Keşke bacım ya nerdeeee şurdan şuraya gidemiyorum 🙈 Ama bebişler doğunca bakarsın olur geliriz İnşallah sizde İstanbul’u turu yapın mutlaka bize de uğrayın 🤗
humaninannesi61 Ben bu uygulamanın herşeyini çok seviyorum ya. Bildirimler , bebeğimin hergün gelişimini okumak çok çok güzel. Ayrıca böyle güzel insanları tanımak ve onların tecrübelerinden faydalanmakta çok hoşuma gidiyor 😍🤰❣