Minik-ve-annesi Hanımlar 101/ bim /şok dan robot süpürge kullananlar memnun kaldınız mı verdiğiniz paraya degdimi almalymym ?yoksa trendyoldan bakıcam
tugcesakzci Minik-ve-annesi hangi marka markasına göre yorumlayabilirim isterseniz. Ben 101 den Xiaomi airfryer aldım çok memnumum. Robot süpürgeleri de emişine markasına göre değerlendirebilirim yazarsan
dilekkaratas1 Minik-ve-annesi ben bimden almıştım tlc marka sadece süpürüyor silme özelliği yok bilerek öyle tercih ettim nerdeyse 1 yıl olcak memnunum
tugcesakzci Minik-ve-annesi çok fiyat çıkamıyorsan eğer tercih edebilirsin ama bilgin olsun o cihazda haritalandırma yok gırgırına sensörlü hali sadece Bi tık fiyat çıkıp trendyoldan xiaomi falan alabilirsin daha mantıklı
Minik-ve-annesi @tugcesakzci ewet o markayı çok öneriyorlar birde roborock çok oneryolar sizin tavsiye edeceğiniz marka model var mı
tugcesakzci Minik-ve-annesi fiyatta problem yok diyorsanız kesinlikle roborock alın farklı markaya bakmayın yazılımsal anlamda en başarılı marka o çünkü