zeynepasli Yarin sabah 8de doğuma gireceğim 2. Kez sezaryan olacağım ama bu sefer çok rahat değilim nedense güzel dileklerinizi bekliyorum.
e_dmr zeynepasli 6 ekimde de ben girecegim 2.sezeryana aradan 10 yıl gecti ama aklım simdiden oglumda napar ne eder diye 🙄
Yenibirannee zeynepasli benimde 2. Sezaryanim yarin sabah 7.30da hastaneye gideceğim. Umarim sağlıkla alırız kucağımıza yavrularimizi
zeynepasli Amin insallah ya arkada yavrularımızı bırakıp gireceğiz Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Plncnr-dnsn zeynepasli bendee🙏🙏 8 de yatış 9 da ameliyat 2.sezeryanım 22 aylık kızım var herşey üst üste gelirmiş oda hasta oldu kaça bölüneceğimi şaşırdım sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🙏🙏
zeynepasli Plncnr-dnsn ne yaptınız kavustunuz mu biz doğduk ama doğar doğmaz yoğun bakıma alındı bebeğim antibiyotik başlanmış ne kadar surecegi belli değil çok uzgunum
Plncnr-dnsn zeynepasli Ah yavrum olsun üzülme canım elde değil biliyorum ama herşey onun sağlığı için rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah Evet kavuştuk çok şükür bu doğumum daha rahat geçti