Lawyer35 Gebeliğin kaçıncı ayında göğüsler tam anlamıyla büyür. Ben 28 hastalığım ama goguslerim öyle aman aman büyümedi. Son aylarda mi büyüyor acaba
1melek-annesi Lawyer35 bende yarın 28 haftaya giriyorum benim yawas yawas büyüyor sertlesiyor ve koyulasmaya bile başladı göğüslerim bence kişiden kisiye değişiyor bazıları son ayda bu belirtileri yaşıyor
Semm55 Lawyer35 Kişiden kişiye değişir o kimisinin emzirmeye başlayınca büyüyor çünkü bebiş emdikçe sütünüz artıcak
Dilara-23- Lawyer35 ben 10 haftadayım maşallah diyim göğüs ağrısı yaşıyorum sertleştiler ve büyüdüklerini hissediyorum normalmi acaba
Baharoloji Lawyer35 benim doğumdan sonra süt gelince büyüdü hamilelik süresince sadece hassasiyet vardı
ilkmommylikheyecani Lawyer35 hamileliğimi göğüs hassasiyetiyle anlamıştım 11. Haftada gözle görülür bir büyüme oldu 17 de çatlamaya başladı 🤭 keşke benimkide hemen büyümeseydi diyorum ama yapscak birşey yok oğlumun izleri.. şimdi 34 haftalığız bekliyoruz 🩵
sukran0046 Lawyer35 ben dogum yaptm duş aldm ondan snra buyumeye başladı doguma kadar hic degismedi sadece koyulaştı
Dodomom 13 haftaya girecem yarın büyüdü baya ve aşırı kaşıntı var hemen çatlak kremi aldım sürüyorum zaten çatlak dahada kötü olmasın diye 🤪
Gzdesri Haftadan itibaren buyumuslerdi catlayacagini düşünmemiştim malesef kaçırdım gözden onu 20. Haftadayim ayrı bir krallık kurulmuş durumda ve taşırken yoruluyorum resmen 😥
Syda78 Benim hemen büyümeye başladı şuan 26+3 deyim maşAllahı var zaten rengide kopkoyu oldu daha da büyürse böyle bilemiom🫠
Rbytkn Lawyer35 benim hiç buyumedi hep aynıydı doğumdan sonra ilk bir kaç gün sonra süt yukselmesi durumu oluyor ondan sonra bir tık büyüdü sadece Büyümesi şart bir durum değil 😇 Sağlıkla kavuşun bol sütünüz olsun inşaAllah 🌼