Feyzadilara Ebru3439 destegin için cok tesekkur ederim tabiki bunlari dikkate alıcam daha sakin kalicam 🌸🤲
_Hulya7106 Feyzadilara rabbim inşallah nasip eder 6 gün kala bile yapsanız çıkar ben öyle öğrendim inşallah vardır bizleri haberdar et♥️🤲🏻
Feyzadilara Hanımlar güzel habeelerimizi paylasalim insallah basta kendim ve sizlerin haberini de umutla bekliyorum 🤲🌸
Feyzadilara Kizlar 9 gun var adetime 7 aylik dogan biri olarak tabiki duramadim test yaptim ama silik bile yok sizce erkem diyemi kaset testi bide ?
1prensesannesi__ Feyzadilara vaktinden önce dogdugun gibi testide vaktinden once yapmissin canım 🥰 en az 3 gun kala yapmalisin ya da yumurtlamadan 12 gun sonra
Feyzadilara Ilk korunmasiz iliski olali 10 gun oldu adetimede 9 gun var ovulasyon gunlerinde birliktelik oldu umarim vardir beklemek cok zor
1prensesannesi__ Feyzadilara döllenmeden 11 gun sonra hcg degeri kanda 5i gecmis oluyo 12. Gunu erken gebelik testleri pozitif çıkarabiliyo
1prensesannesi__ Feyzadilara ve idrarda kirli kan da bulunur hcg o yuzden idrara gecer 11. Gun bol su ic 12. Gun sabah ilk idrarla testini yap 😀
Feyzadilara 1prensesannesi__ kiz 3 4 tane kaset yaptim bu gune kadar kendime soz verdim beklicem 9una kadar ozaman yapicam artik 🙈🤭
1prensesannesi__ Feyzadilara yok ya evde test bulundurmak akil isi degil gercekten sabredemeyen erkenden fazla fazla test almasjn 🤭 12li test aldim hamile kalana kadar yeter ayda 2 kere yaparim dedim 10 gunde bitirdim ustune yaptigim kaset testleri saymiyorum bile 🤣🤣🤣🤣
1prensesannesi__ Feyzadilara döllenmeden 11 gun sonra hcg daha yeni 5i gecmis oluyo bazen 5 oluyo o yuzden diyolarya erken test yapmayin diye bazi testler 6 gun oce gosterirdiyolar ama bos yani yumurtlama gununu biliyosan 12 gun say erken test yap ancak cikar 😀
Feyzadilara 1prensesannesi__ hmmm yumurlama ovulsyon gunleri olmiyormu 23 de basladi 29 bitti iste benm
Feyzadilara 1prensesannesi__ sanirim bende oyleyim 1 tane kaldi elimde 🤭oda artik gunume 1 2 gun kala veya gecince yapicam emin olmam lazm 🤭🤭🤭🙈
MahurunAnnesi 1prensesannesi__ yaa sen ben misin okurken güldüm bu ay bende öyle yaptim 12 li aldım daha adet günü gelene kadar bitti test regl günümde dort gun gecti test yoktu gideyim kan verim dedim oda 0 çıktı artik ya gec döllenme yada stresten oldu anlamadim gitti Allah size de nasip etsin tez zamanda bir bebek 😍🤲🏻
1prensesannesi__ Feyzadilara yumurtlama dönemi yumurtanin gelismeye başladığından catladigi zamana kadar olan vakit yumurta gelisir yeterli buyukluge gelir sonra çatlar 24 saat sonra döllenmezse ölür
Merve43 Feyzadilara canm adete 14 gün kala yumurtlama oluyor zaten 11 gün kala pozitif çıkması mümkün değil test yanlıştır