[silindi] böyle bir doktor varsa ilk hastası olurum😂😂 şahsen ben daha denk gelmedim bir tane vardı Bayrampaşa özel Rami hastanesi nehir Hanım çok ilgili fakat banada uzak gidip gelmem zor oluyor Avicenna ayse elçin hanıma gittim rahim filmimi kendisi çekti herseyı detaylı konuştuk lafı ağzıma tıkmadı gebe kaldığımı öğrendıgım gıbı gıdecektım ve öğrendıgımde başka hastaneye gitmiş yine Avicenna hastanenin başka doktoruna gittim Ayfer hanım ama hiç memnun kalmadım lafı ağzıma tıkıp durdu sadece 1 dkk kan sonucu göstericem diye 2 saat beklettı şaka yapmıyorum eşimle doktorun odasında 1 dkk durduk durmadık 1 dkk için 2 saat beklettı bende daha gitmedim suan yine Avicenna hastanesının nazife hanım diye doktor var tanıdığım gitmiş çok memnun kaldığını söyledi bende doktor degıstırdım daha nazıfe hanıma gitmedim ama gideceğim inşallah 🤲🏻❤️ bu arada nie Avicenna hastanesı die tuttruyo diye düşününler olabılır o hastane bana yakın ve eşimin iş saatlerı dolayısıyla sürekli eşimle gidemeyecegım için tek başıma gidebilecegım ve yakın hastane diye gidiyorum uzun oldu kusura bakmayın 🤭