Adgg Kızlar hamileliğimden beri inanılmaz bir şekilde tüylenme oldu ben de siz bu tüyleriniz nasıl baş ediyorsunuz tüylerinizden nasıl kurtuluyorsunuz
Slnaycn Adgg ben lazere girmistim şuan öyle çok tuyum yok ama 2 hamileligimde de gobegimde çıkıyor az biraz almıyorum ama dökülüyor sonra
Linaa90 Adgg hamilelikten önce lazer yaptırdım göbeğime yaptırmamıştım bi tek hamililelilte sadece göbekte kullanma artışı oldu diğer yerler sabit kaldı
gncglozclk Taze bende lazere gittim ama hamıle kalmadan once yine çıkardı hamıle kalınca o bıle cıkmaz oldu o kadar yavas uzuyor ki bide sarardılar 😂
ilkmommylikheyecani Slnaycn ay aynı şekilde normalde lazere gittim tüylerm tek tük çıkar kanımda ise hiç çıkmazdı ama simdi böyle bakınca sarı sarı ip ince tüyler çıkıyor göbeğimde sonra kendiliğinden yok oluyor
GunRAM_ Adgg daha da çok çoğalır ben de sizinle aynı durumdayım bayağı tüylenme yaşıyorum bazılarında dökülür ben de tam tersi çoğaldı ben kendim görmediğim için ağdaya gidiyorum ağda yapıyorum
User22 Adgg önermem alabildiğinz yere kadar ağdayla alın bence çünkü hem tüyler sertleşiyo hemde çok çabuk çıkıyo ilerde çok zorluk çıkartır
cokbilmismom Ben genital ve koltuk altını jilet ile alıyorum her duşta çok rahat oluyor, bacak epilasyon aleti, koltuk altımda hiç kıl artışı olmadı daha önce nasıl çıkıyorsa hep öyle çıkıyor jilet çoğaltır vs diye bir şey yok bence