Merhaba kizlar. 39+0da zorunlu sezeryan oldum. Sabah erkenden yatış yapıldı. Kan alındı nst bağlandı.sonra apar topar ameliyathaneye indirildim. Orada birileri hemşireye kızdı cunki serumu hızlı açmamış onun bitmesi gerekiyormus .Bu yüzden ameliyathanede serumun bitmesi beklendi.tabi böyle bir durum beni strese soktu. Sonra beni masaya aldilar.anestezi uzmanı geldi igneyi yaptı.o sırada çok kastim kendimi. Neyse uzandirdilar.sondayi takıyoruz dediler ama henüz uyuşmamistim hissediyordum .çok gerildim o anda.neyse devam edildi sadece cekistirmeler hissediyordum . Derken Bir anda karnıma oyle bastirdılar ki o an oradan çıkmak istedim bebegi gösterdiler resmen acidan başka hicbisey düşünemedim. Sonra bebeğimi alıp gittiler ağlamaya başladım gerisini hatırlamıyorum en son asansörde abla beni yukarı çıkarıyordu. Odaya girince bebeğimi gördüm o kadar guzeldiki bi an herseyi unuttum. Daha sonra hemşireler emzirmek için geldiler fakat ağrı kesiciler bana fazla etki etmediği için bebegi tutamadım dikislerimin üzerinde kum torbası vardi.zaten sütüm de inmemişti. Hemsire geldi Süt kanalı acacam diye mememi sıkmaya başladı o kadar canım yandiki dedim ben emzirmiyorum mama verelim . Hani bi sıcak kompres bisey önerse Süt dolacakmis ama direk kuru memeyi bebeğe tutturamaya çalıştı. Ara sıra gidip gelip emzirmeye çalışın diyordu fakat ağrı kesiciler ise yaramadığı için acidan ne altını degistirebildim ne kucağıma alabildim. Tuvalete gitmek de çok zordu. Sondayi çıkarırken de uyuşukluk gectikten Sonra geldikleri için yine canim yandı. Birdaha dogum yaparsam en iyi hastaneye giderim ve cidden paraya kıyarım çünkü 20bin tl verip bu kadar acı cekmemeliydim diye düşünüyorum.2.gun oradan kurtulmak adına hemen ayaklandım. Doktor geldi aksama doğru çıkışımiz yapıldı.eve bi geldim goguslerim sismisti. Duşa girdim gece bir baktım şelale gibi Süt akıyor. Emzirmeye hastanede alismadigim için evde de yapamadım haliyle.megerse bebegim göğüs ucunu tutamiyormus. Hemen ertesi gün göğüs ucu almaya gonderdm eşimi ve bebegim emmeye başladı. Hastanede böyle birsey olduğunu asla bize söylemediler aksine memeniz gayet iyi tutması lazım dediler.bizimde hic aklımıza gelmedi heralde Süt yok diye düşündük. Süt yok diye iyice üzüldüm strese girdim zaten acidan mutsuzum iyice kotuledim .eğer hastane ekibi daha pozitif daha bilgili olsaydı bu durumları yasamazdım. Ben burada pozitif sezeryan hikayesi çok okudum fakat benimki oyle olmadı malesef.birdaha doguracaksam kesinlikle genel anestezi alirim asla bu sureclri görmek istemem ya da acibademde felan dogururm 😑