123Hamis123 Yapmadığımız şey kalmadı oturup bende ağlıyorum memeyi tutamıyor öyle olunca ağlıyor krize giriyor 1,5 saat rahat sürüyor günde ¾ defa ne yapmam lazım
Eda_Esen 123Hamis123 Benim bebeğim de öyleydi gaz sancınız erken başladı geç bitti bol bol masaj yap ve asla emzirmekten vazgeçme bol bol sallardık biz o yüzden 5 ay memlekette kaldım 6. Ayına kadar elde salladım çok kötü geçmeyecek gibi günlerdi ama geçti çok şükür bebeğim şimdi 17 aylık ve 4 aylık hamileyim Rabbim yardımcın olsun moralini bozma geçecek.. Masaj yapmayı gazını bol bol çıkarmayı ihmal etme
Eda_Esen 123Hamis123 ben göğüs ucum yoktu tutmakta zorlanırdı mama yapar biber ona koyar memeyi verirken üstten akıtırdım tadı aldıkça daha çok yapışıp hızlı çeker memeyi kavrayıp emerdi seneye bilirsin
Pera48 123Hamis123 bir emzirme danışmanı ya da ebeyle görüşseniz de iy olur yakınınızdaki sağlık ocağına bile gitseniz emzirmenize yardımcı olurlar belki. Gerçekten zor bir süreçAllah kolaylık versin. Benim bebeğim de tutamıyordu ben de akşam yatırmadan önce sağıp verdim alışana kadar.
Pera48 Bebeklerde gaz sorunu 15 günlükken falan başlıyor diye biliyorum ama bence bir dr a danışsanız daha iyi olur. Diğer etkenlere baksanız çişli bezi yeterli mi mesela.
vanilyali99 123Hamis123 benim bebegim de memeyle kavga ediyordu 3gunlukken .göğüs ucu aldik hemen tuttu o kadar sevindim ki mama vermekten kurtuldum simdi 10.gundeyiz
Merve1414 123Hamis123 sıcak su torbasi koy ayaklarına havlu falan ısıt koy faydası oluyor ben havluya sarıl öyle sırtına ayaklarina koyardım bir nebze rahatlardi mama vermeyi dene bide ben emziremeyince mamayla destekliyodum memeyi bırakır unutur diye korkmayin