Selintrkn Eco bende 3 haftalıkken öğrenmiştim canım daha rahimde gözükecek kadar oluşmamış demişti doktor
Eco Selintrkn aayy cok heycanlı , suan kac haftalıksın canım hayırlı olsun :))) ben üç haftalıgım inşallah tutunur 🙏
Selintrkn Eco ben doğum yaptım canım 2 ay 5 günlük kızım var 😊😊 benim ilk haftalar kanamam olmuştu kandan mı öğrendin evde mi test yaptın
Eco 1merve suan ki beta hcg değerim 70.70 sizin kaç gelmişti 3 haftada acaba :))) hayırlısıı olsun Allah analı babalı kucagımıza almayı nasip eder inşallah
Eco Selintrkn ayy maşallah saglıkla büyüsün bebeişin :) gebeliğimi kanda öğrendim 70.70 değerim cıktı :)
1merve Eco Benimde beta 77.5 falandı 3.haftada. Çok teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun. Allahım sağlıkla almayı nasip etsin herkese inşallah 🌺
Selintrkn Eco benimde 74.30du canım aynı sayılır😊 artık beklemesi kaldı canım sağlıklı hamilelik geçir inşllah sağsağlim al kucağına 😊
Eco Bbsra daha rahime yerleşmediği için göremedik yarın test yapıcam yükselirse haftaya gidicem doktoruma :) ben tedaviyle hamile kaldım birde allahım hepimizin yüzünü güldürürü insallah