sdkshn Sat 12 Eylül uygulamada 1 Ekim bat tarihi olara görünüyor ki genelde 2 gün önce ya da sonrasında olurum cuma günü kan verdim <0.6 çıktı hiç adet belirtim yok ne zaman test yapmalıyım sizce
sdkshn Cinarsaitinannesi Çok değişken hiç düzenli olmadı geçen ay 12 gündü arası bir öncekinde 32 gün olmuştu hiç bilmiyorum 🥺
Cinarsaitinannesi sdkshn yumurtlama tarigini biliyorsan eğer 10 gun olunca yap testini ama adetlerinde duzensizmis istersen erken gebelik testiyle dene belirtin varsa tabi ki bende adete 4 gun kala kan verdim negatif çıktı yarin bat günü bakalim test yapmadim baska
mandalina-12 sdkshn beta sağlıklı her hamilelikte yükselir. Geç döllenmede son adet tarihine göre bebek küçüktür uyumlu değildir doktor son adet tarihini değiştirip takibini ona göre yapıyor. İnşallah gebesinizdir. Allah güzel sevinçler yaşatsın🙏🏻
sdkshn mandalina-12 İnşaallah öyledir gerçekten 🥺doktor kilo vermemi söyledi aşırı bir kilom yok aslında ama yinede hamilelikte çok etkiliymiş bu adet düzensizliği beni gerçekten çok etkiliyor sürekli test yapıyorum