Demsi_83737 Feyzadilara ben o kadar çok test yapmadım tabi ama 🤭 10 una kadar beklemeyi düşünüyorum beklemek çok zor bi süreç tabi kimseyle paylaşamıyorum eşim de yanımda değil inşallah çok güzel haberler alırız 🌸🫶🏻
Minikkelebegim13 Feyzadilara Benimde bat 12sinde bende bekliyorum test içinn hiç yapmadım daha zor duruyorum 😂
Minikkelebegim13 Feyzadilara ilk korunmasız ilişki 27 eylülde oldu yani daha 1 hafta oldu o yüzden çok erken diye yapmadım ben test 12-14 gün sonra yapılması gerektiği yazıyor araştırdığımda o zamanı bekliyorum aslında☺️
dilos011 Minikkelebegim13 bizimki de 27 Eylül de oldu ben cıma günü yapmaya karar verdim cıkar mi bilmiyorum tabi
Minikkelebegim13 Feyzadilara bende de var o sabırsızlık zor tutuyorum kendimi bide ilk denemeler olunca 🥹☺️
Feyzadilara Kizlar adetime 7 gün var test yaptim bu sabah negatif gebelik olsa silikte olsa cikmazmiydi ?
Merve-metin Feyzadilara çıkmaz canım çok erken yapmışsın geç döllenme olabilir erken gebelik testleri bile 6 güne kadar doğru sonuç veriyor
Merve-metin Feyzadilara evet canım çok erken yapmışsın testi net sonuç almak istiyorum dersen gecikmeyi bekle ama ben sabredemem dersen adete 3 gün kala tekrar test yap canım