Esracmmm Kızlar bebeğimin hareketleri iyi şimdi uyandım tuvalete gitmek için kalkınca lavobada hafif çiş gibi aktı birden ama ne kadar diyim kaşığı doldurmaz sonra tuttum ama anlamadım 31 hafta daha bebeğim çok küçük suyum olabilir mi bu benim
KuzeyinAnnesi10 Esracmmm idrsrdir o dün bende de oldu tutamadım çok sıkışmıştım canım korkma devam ederse takip et doktora gidersin
mimar_anne Esracmmm canım su gelmesi öyle bir şey değil o idrardır baskı yaptığı için istemsiz akıyor birden bende çok yaşadım su gelse Allah korusun o farkedilmeyecek gibi bir şey değil için rahat olsun
nb- Esracmmm su illa birden boşalmaz sızıntı şeklinde de olur ama tutabiliyosan su değildir muhtemelen
Esracmmm KuzeyinAnnesi10 birden kalkınca bebek aşağı basıyo ya sanırım o an tutamadım o yüzden ayakta tutmak zor yatarken otururken daha kolay geliyo bana size de öyle mi
KuzeyinAnnesi10 Esracmmm malesef özelikle hareket ettiği zaman az az tutamıyorum ya 😂 kayananam dün bez bağla yat dedi gül guk öldüm haklı vallahi yakinda bez takicam
Esracmmm nb- anlamadım hiç olmamıştı çok azdı farkettim tutmaya çalıştım ama az olunca anlamadım inşallah idrardır çok korkuyorum çok küçük bebeğim daha
Esracmmm Taze egzersizlere başlamıştım o etkiler mi acaba hamilelik pilatesi ama çok öyle bi hareketler de yapılmıyor
Deletedmom_70 Esracmmm ya su gelmesi ya doğum başlamıştır ama zannetmiyorum suyu tutabilme imkanın yok korkma
Esracmmm Deletedmom_70 tamam teşekkür ederim ilk gebeliğim son haftalar olunca evhamlandım şuan çok hareketli bebeğimde nedense n’oluyo sa buna da 😅
Deletedmom_70 Esracmmm benimde ilk gebeliğim 18 haftalık olcaz yarın valla sen yolu bitirmişsin nerdeyse bide benim kanamam oldu 12. Haftada progestan kullanıyorum halen
zumrasmom1 Esracmmm merak etme canım hapşırık öksürük gelince hiç tutamiyorum ben cisimi. O zaman suyum geldi sanıyorum ama çiş yani 😂😂