Ucankus Kızlar adete 6 gün varken negatif geldi şuan adete 2 gün var adetlerim hiç şaşmaz bu sabah beyaz sarımsı bir akıntı geldi bende 6 gün önce negatif diye yapmadım adet olurum diye sizce tekrar yapmalı mıyım
KuzeyinAnnesi10 Ucankus enfeksiyon da geliyor öyle akıntı ama test alıp da dene Bi erken gebelik testiyle varsa çıkar
mimar_anne Ucankus tabi ki çıkabilir bende 8 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı 4 gün kala tekrar yaptım pozitif çıktı belli olmaz canım yap için rahat etsin en azından yoksa da adetini etkilememiş olursun
Ebruebos Ucankus gebelik belirtilerin var mı 🙃 bende test vardı fazla fazla dayanamayıp adete 9 gün kaladan yapmaya başladım negatif çıktı hep 3 gün kala da umutsuzca yaptım olsa çıkardı önceden diye ama bekledim silik çıktı 42 betayla öğrenmiştim.
Ucankus Yasoeso elimde yok canım alıcam ama beyaz sarımsı yoğun bir akıntı geldi normalde adete yakın beyaz kremsi bi akıntı olurdu
Ucankus Ebruebos belirti olarak ağrılarım var canım ama ben belki olmaz diye adetimi bekliyim dedim baktım bugün de öyle akıntı gelince şüphelendim
Yaseminn2345 Yani geç döllenme vs söz konusu değilse çıkabilir şu an. Bence deneyebilirsiniz. Ben normal gebelik testiyle yapmistim bir gün kalan çıkmıştı ama bendeki hassas bir testti galiba. İnternetten almıştım
Annevekizi Ucankus ben onunla anlamıştım daha ovulasyon döneminde başlamıştı rabbim tez zamanda kucağını doldursun canım dualarom seninle