Dodomom Fatmaaa95 13 haftalik olduk olmadi bugüne kadar. Mıde bulantı kusma nedir çok iyi biliyorum bu sefer çok şükür yaşamadım.
serife8796 Valla 32 haftalık olduk bulantılarım 6.haftada başladı ve asla bitmedi bitmiyo üstüne de yanma eklendi çekilmez bi hal aldı çok zorlanıyorum yiyemiyorum yediklerimi beş dk sonra tekrar çıkarıyorum hayırlısıyla doğursaydım diyorum 🥺🤲🏻
serife8796 Aayyss yemek yemeye hasret kaldım ne yesem çıkıyo artık o kadar bıktım ki kusmaktan Allah’ın izniyle inşallah sağ Salim kucaklarımıza alırız evlatlarımızı da bu kusmaktan kurtuluruz
Dnyaa56 Fatmaaa95 bende sordum normal dedi ama bende sizin gibi korkuyorum en son 8+4 de gittim doktora şuan içim içimi yiyor nasıl acaba diye yarın yine doktora gidicem
gokcetugumm Fatmaaa95 sus susssss nazar etme kendine ah bir gün kussan suanki haline nasıl şükür edersin 30 haftaligim ilk günden bu yana kusmaktan perişanım 😂
Fatmaaa95 gokcetugumm doktorumda öyle dedi kimisi doğurana kadar kusar diye kimmişse kasık ağırı çeker dedi kimse söylesem şükret diyor 🤣