16eda16 Merhaba dun aksam gebelik için kan verdim ama hala çıkmadı normalde daha öncekiler e nabiza düşüyordu tekrar doktoru görmediğim için mi beklemeden geldim ilk kez böyle oldu yada cumartesi diye mi anlayamadım geç düşebilir mi bu sekilde
Dnmzzeda 16eda16 Sisteme belki geç yansıyordur çünkü bende geçen aynı hastaneye kan verdim sistemde görmedim düşmemişti hastaneye gittim sonuç almaya çıkmıştı canım birde çekirge devletin kendi sistemi Google da istersen oraya da bak bi
16eda16 Dnmzzeda hasta kabul den mi aldınız acaba sonucu yani tekrar doktor görmem gerekli mi ya evet sisteme girdim ama bana verilen o kağıtları aldılar ilk triajdaki duruyordu eşim görmesin sürpriz yaparım diye attım orada protokol no felan yazıyormuş ordanda bakamıyorum peki sizin şuan sisteme.dustu mu arasam yardımcı olurlar mı acaba ya
Dnmzzeda 16eda16 Kan verdiğimiz yerde ki hasta kayıt vermedi sadece telefona resim çekti istediğim sonucu sonra doktora gittim gözükmem gerekiyordu çünkü o yüzden gittim yanına sadece ama istersen bi ara bence söylerler diye düşünüyorum
16eda16 Dnmzzeda tamam canım çok teşekkür ediyorum aramayı denicem önce inşallah öğrenebilirim çok teşekkürler 🙏🥰
Dnmzzeda 16eda16 İnşallah güzel haber alırsın canım ☺️☺️👼🏻👼🏻 eşin evde değilse de evin yakınsa git bence alırsın sonucu
16eda16 Dnmzzeda aradım kac kere acmadilar eşim de evde ama bi şekilde plan kurucam artık yapicak birsey yok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 💜🥰🥰
16eda16 Dnmzzeda tanıdık vardı bi şekilde öğrendim e.nabizda hala yok ama gebelikte yok iki gün üst üste testte pozitif çıktı bu sefer okdar inandım ki kendiliğinden oldu diye şuan biraz üzgünüm inşallah Allah nasip eder