Zehraanuurrr Etlik şehir hastanesinde doğum yapan var mı bi kaç bi şey soracaktım lütfen yardımcı olabilir misiniz
Bebekkkk Zehraanuurrr ben sezeryan oldum doktorların suratsızlığı 😂 hemşirelerin ilgisizliği tam bir fiyasko 😂 uzak dur derim
Ebruu06 Yorgn nasıl geçti doğumunuz acaba doktorlar hemşirelerin ilgisini nasıldı çok merak ediyorum bende orda düşünüyorum sürekli gittiğiniz gebe doktoru falan var mıydı biraz anlatırsanız çok sevinirim
ocak2021 Yorgn sondayı uyuşturduktan sonra mı takıyorlar ? Bende orda doğum yapacağım inşallah sezaryenle tek çekinmem sonda . Birde sürecinizi anlatırmısınız
Zehraanuurrr Ebruu06 ben normal doğum yaptım. Her zaman aynı doktora randevu bulamayabilirsiniz ama doktorlar genel olarak iyi hepsi ilgileniyolar. Doğum sırasında da sonrasında da aynı şekilde çok güzel ilgileniyolar ben çok memnun kaldım
Zehraanuurrr Bebekkkk kendiniz için doğumdan sonra muayeneye oraya mı gittiniz acaba. Kadın doğumda hangi bölüme gidiliyor doğumdan sonra muayene olmak için
Zehraanuurrr Bebekkkk randevu alıpta mı gitmem lazım. Ben normal doğum yaptım ve ilk olduğu için bilmiyorum tam olarak
Bebekkkk Zehraanuurrr onu hatırlamadım bulabilirsen al bulamazsan kadın doğum kayıta git yeni doğum yaptım kontrole geldim de açarlar kaydı
Mom66 Zehraanuurrr canım bende normal doğum yapacağım inşallah etlikde nasıldı doktorlar ebeler dikiş falan
Zehraanuurrr Bebekkkk birde bebeğiniz için göz muayenesine oraya mı gittiniz ben şu an randevu bulamıyorum randevu almadan yendidoğan bölümüne gitsem muayene ederler mi gözden
Bebekkkk Zehraanuurrr bence etmezler randevusuz bakmazlar ben gitmedim bebeğim vefat etti o süreci bilmiyorum
Zehraanuurrr Yorgn siz gittiniz mi bebeğiniz için göz muayenesine yenidoğan da mı yapılıyor acaba muayenesi
Yorgn Zehraanuurrr 2 aylık olduk perşembe aşısı var o zaman göz muayenesi yapılır saglik ocağında. hastanede nasıl olur bilmiyrm süreci
Zehraanuurrr Mom66 benim 25 gün oldu doğum yapalı yeni iyileşiyor işte dikişler faln ben memnundum doktor ebe hemşire olsun