Slnaycn 34 haftanın sonuna geliyoruz artık var mı ben gibi mayışık şişmiş sıkılmış olanlar 😆 hiç bir kiyafetim olmuyor rahat yatamıyorum ya amaan
ilkmommylikheyecani Slnaycn ay aynıyız 34+2 sancılarım çıkıyor kıyafet falan hiçbiri zaten olmuyor ama o kadsr şiştim ki 40 a kadar beklemez diye düşünüyorum 🙈
Slnaycn ilkmommylikheyecani geçen gittiğimde yoktu bu hafta gideceğim bakalım ne çıkacak bende.. artık kendimi tasiyamiyorum ya aynaya bakıyorum burnum bile kocaman 😆
Mavij 37+2 sıkılmış şişmiş panda gibi yuvarlanan ben varım ödemden ellerim ayaklarım ağrıyor yarın kontrol var artık sağlıkla geliverse diye dua ediyorum 😇💙
Slnaycn Mavij ayy canım hadi bakalım sağ salim gelson inşallah.. ilk oğlum da 37 e doğdu inşallah her şey yolundaydı 37 de gelsin diyorum 😆
Slnaycn karanmom ya hahah 😆 gece çok sinir bozucu habire WC gidiyorum yatakta yüksekte zorla kalkıyorum falan çok kötü 😆
Mavij Slnaycn amin canım hepimizin bebeleri sağlıkla gelsinn burnum bile şişti küçük burnum kocaman oldu gibi geliyor 😃