Herkese selam şükür benimde doğum hikayemi paylaşmak nasip oldu . Benim genetal bölgemde sigil oluşumu oldugundan sezeryan dogum için gün almıştık 18 eylüle ama bebiş 38 haftasında 14 eylül perşembe gecesi kendi gelmek istedi . Gece vajina bölgemden afedersiniz osuruk sesi gibi pıt diye bi ses duydum tuvaletim geldigini hissettim ve lavaboya gittim tuvaletimi yaptıgımda durduramadıgımı farkettim klozete baktıgımda zaten idrar olmadıgını anladım suyum gelmişti. Su çok bulanık zaten idrarla karıstırma olanagınız yok net anlarsınız . Hemen doktorumu aradım hastaneye yönlendirdi herşeyim hazırdı aldık ve evden çıktık. Hastaneye gittigimde alttan muane ettiler 4 cm açılmam vardı ben henüz sancı hissetmıyordum beni giydirdiler nst ye bagladılar ufak ufak sancım başladı o ara doktorum yoldaydı hemşireler ve ebe benımle ilgilenıyırdu eşimde yanımdaydı . Sonta taktılar korkulcak bişey degil abarttıkları gibi canınız acımıyo . Saat 3 gibi ameliyathaneye girdim dik şekilde oturttukar igneyi vurdu anestezi doktoru oda canınızı yakmıyo korkmayın . Sonradında zaten uyuşuyosunuz sizi yatırıyolar doktorum geldi eşimide içeri aldılar biz muhabbet ederken doktorum çoktan başlamış ama ben hiç bişey hissetmedim tabi 5 dk sonra kızımın aglama sesini duydum o an dünyalar benim oldu sanki . Rabbim isteyen herkese böyle güzel dogum nasip etsin . Beni odaya çıkarttıklarında kendimdeydim ama vucudum uyuşuk oldugundan bacaklarımı hareket ettıremıyırdum hemen nescafe meyve suyu , su içmeye basladım . Bas agrısı çok oluyo diyolar ama bin şükür ben hiç yaşamadım ve sadece 1 bardak nescafe içtim . Eger sıgara ve agrı kesici sürekli kullanmıyosanız agrınız olmuyo bence . Kısacası sadece ilk gün dikişlerden dolayı oturup kalkmak zor yalan degil ikinci gün biraz daha kolay yürüyosunuz üçüncü gün ben komple ayaktaydım zaten . Hatta gören herkes şok oluyodu 🥲 İşin özü herşeyi pozitif düşünün ve bir iki güne herşey eskiye dönücek diye düşünün arkadaşlar , rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin , evlatlarınızı saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin . Eray hocada şafak hastanesinde dogum yaptım bu arada .