Semm55 birayshe Herhangi bir risk içermiyor ama mahremiyet anlamında soruyorsanız o sizin tercihiniz🫣
HilalYlmz birayshe valla doğuma gitmeden 2 gün önce gidip yaptırmıştım daha temiz olayım kanama vs olacak ya uzun sürerde pis kalmim diye
Papatya_kokuyo5 birayshe bence git canım doğuma kadar bir kere daha gidersin ben evde hep yaptım bu hafta kuaföre gittim ama hiç memnun kalmadm ya alt kısımlarda hep bırakmış iki güne evde tekrardan yaparım diye düşünüyorum
birayshe Slnaycn HilalYlmz bende onun için düşünüyorum 30 haftayım acaba doguma yakın mı gitsem bilemedim
Papatya_kokuyo5 birayshe kuaföre git o zaman canım jilet bile vursan ister istemez kalacak agda yaptır
Egevebarisinannesi birayshe baştan beri hep agdayla aliyosan bsy olmaz ben hep aynı yere gittim smdi iki haftada bı gidiyorum 37 oldum
birayshe Çok teşekkürler kızlar ☺️🫶 hayırlısıyla inşallah saglıcakla kucagınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi 🤲🏻💗
iremnur_17 birayshe riskli gebe olduğum halde ilk haftalardan beri gidiyorum Şuan 21. Haftadayım :) hijyene dikkat ettikleri sürece bir sıkıntı olmuyor çok şükür
Birannis Az önce agdadan geldim 😃 29 haftaligim sabah uyandığımdan beri içimde Bi tasa vardı şükür atlattım darısı tüm gitmek isteyipte cesaret edemeyenlere 😅