Dilara_erc1 Kizlar kusura bakmayin böyle bi soru sorucam ama sizinde hamilelikte özellikle 2. trimesterde vajina icinde kasintiniz oldumu? Olduysa ne yaptiniz? Bende ilk defa oldu duramiyorum kasintidan su tutuyorum sürekli
Semm55 Dilara_erc1 Oldu ama kaşıntı enfeksiyondan oluyor canım yani kaşıntını kessende enfeksiyon için antibiyotik şart yani doktoruna bir belirt bence.. Kaşıntı içinde Travazol 15 gr lık olanlar var bana vermişti doktorum kesiyor kaşıntıyı mantar olduğu için
LavinsMom Dilara_erc1 enfeksiyon . Gidip geliyor ilac fitille. Ama su tutunca nasil rahatliyor insan 😄
Dilara_erc1 LavinsMom evet ya ayipdir söylemesi kac dakikadie oturuyorum wc de suda acik😂😂😂 simdi doktoruma yazdim oda Gynolomexin vajinal ovül al dedi fitil galiba
zehruss Bende fitil verdi iki tane iki gün arayla verdim ama haricî sirkeli su ile düzenli yikamak gerekiyo rahatladim biraz
LavinsMom Dilara_erc1 yarina kadar niye bekliyorsunuz kanama ogle basit bisey degilki arayin sonucta onemli.
Dilara_erc1 LavinsMom tabiki önemli ama kanama asiri derecede degil acik pembe tonunda idrarimi yaparken geldi ve yanma var sanirim enfeksyona bagli bu kanama
hande777 Kaşıyıp kendiniz kanatmış olabilir misiniz? Ama kana normal değil lütfen kadın doğum acili olan bir hastaneye gidin.
Dilara_erc1 hande777 yok kasimadim hic zaten vajina ici kasiniyo disi degil ama kanama efenksyona bagli olabilir diye okudum internette cünkü acik pembe bi rengi var
Dilara_erc1 Idrar yolu enfeksyonuymus simdi yazdi doktorum bide bi kac ilac yazmis onlari alicakmisim ve progestan 200 mg