Meriioo Kızlar, ben hamileyim henüz ve bebeğim erkek… bezleme mevzuu kafamı aşırı karıştırıyor. Şimdii anneme göre penisi yukarı doğru bezlemeliyim, ablama göre aşağıya, arkadaşıma göre başka kaynanama başka falan filan. Allah aşkına nasıl bezliyorsunuz 😂
inci_tanesi Meriioo O durmasi gerektiği gibi duruyor bacım sen merak etme iki oğlum var ikisindede bir şekil dursun diye çaba gostermedim sen oluruna birak
Fey Meriioo annenin kafa iyi herhalde🤣 kaynanam da ilk eve getirdiğimizde arkadaşımla otururken pipi yukarıda olacak dedi arkadaşım bekardı ve güldü o nasıl iş diye ben sesimi çıkarmadım kaynanamın dediği gibi yaptım bez kupkuru kaldı ama bezin üstü ve kıyafetleri çiş oldu🤣 Yani mantıken şişeden sıvıyı fışkırtırsanız ileri gider🤣🤣 ay hala aklıma geldikçe gülerim ama bunu başkasından da duymak beni şaşırttı🤣🤣 var demek ki böyle saçmalıklar. Pipi zaten aşağı doğru duruyor niye üste doğru koyasın fiziğe aykırı🤣🤣 Arkadaşım sonra evlendi doğum yaptı oğlu oldu arkadaşıma dedim ki bezlerken pipiyi yukarı doğru koy🤣🤣🤣 herkes bize bakıyor tabi ay öyle saçmalık mı olur diye velhasılı biz çok eğlenmiştik🤣🤣🤣 Sen pipiye dokunma o nasıl duracağını bilir🤭
Dilara_erc1 Rbytkn bezini baglarken nasil baglamaliyim diyor pipisi asagidami kalsin yoksa yukaridami diyor neyini anlamadin😅🤦🏽♀️
Meriioo Rbytkn baya 😂 bunun fizyolojik olarak bana garip gelen bir yanı olmamıştı taki bu konu açılana kadar arkadaşım sakın yukarı kaldırarak bezleme dedi aha konu başladı 😂 annem yukarı kaldırarak bezlenir ilerde bilmem ne olur diyor öbürü aşağıda kalmalı öyle olur böyle olur diyor ay beynim yandı
Rbytkn Meriioo yukarı doğru bezlemek pipisini acıtmazmi Gerçi zaten bol beslendiği için her türlü inerde Bana bu olay saçma geldi normal bir sekilde bezleyin işte fiziyolojik olarak pipi zaten aşağıda durur neden aksini yapalım ki 😅 Bu kadar detayı düşünürsek yandık 😅
LavinsMom Meriioo Bezi kapatırken erkek bebeklerin pipisini aşağı doğru yönlendirmek göbek hizasına kadar ulaşabilecek ıslaklıkları engelleyebilir. Bezin belini çok sıkmayınız, çok gevşek de olmasın mesela sizin iki parmağınız bebeğin bezi ile göbeği arasına rahatça girebiliyorsa bu sıkılık yeterlidir. Google boyle soyluyor 😂😂😂
Meriioo LavinsMom ıslaklıktan çok fizyolojik doğru hangisi onu merak ediyorum, yani aşağı doğru yaparsan şu olur yukarı doğru yaparsan bu olur bilmem ne diyenler oldu 😂 of resmen bunu dert edindim şu an
Mavidunyamm Arkadaşlar iyi misiniz ? Normal bir şekilde bezliyorsunuz işte aşağı yukarı ne. Sanki siz yukarı doğru bezlediginizde hep öyle mi kalacak geri aşağı iniyor yani
Ozgeybs Meriioo aşağıya doğru 😂 bana da ilk başta yukarı doğru dediler her çiş yaptığında üstü başı çiş oldu kıyafet değiştirmek zorunda kaldım sonra hemen aşağıya gelecek şekilde bezledim
Mavigozunannesi Meriioo pipi yukarıda olur mu hiç bu isese bezden cikacak göbeğine hep zaten bebek işerken pipisi yukarı kalkıyor 2. Oğlun olacak hiç pipisini yukarı aşağı bisey yapmadım nornal bezledim suan için bir sorun yok ilerdede olmaz diye düşünüyorum ki eski ye gidersek bizim annelerimiz inan bunu dusunmemistir bile🤣
mimar_anne Meriioo canım 9 aylık oğlum var başından beri hiç öyle aşağı yukarı bir çabam olmadı direkt bezledim zaten kendisi duruyor bir şekilde sen ne yaparsan yap ama illa yapacam diyorsan aşağı da olması mantıklı çiş açısından
AyiPeddington Meriioo yukarı doğru bezlersen cisi karnindan çıkar. O daha bebek aşağı doğru indir bülüşü 😂