Perşembe günü sabah kontrolüm vardı ve çok hastaydım grip üşütme neyse o halimle zor da olsa gittim normalde o gün alttan muayenem vardı ama çok hasta olduğum için doktorum sağolsun beni zorlamak istemedi pazartesi tekrar gel dedi, bebeğim çok şükür iyiydi her şey yolundaydı nstye bağlandık hiç sancımız çıkmadı ve eve geldik, 5 10 dk sonra tuvalete gittiğimde idrarımı yaparken pıhtı düştü ve iç çamaşırım olduğu gibi akıntıyla karışık kırmızı kandı hemen doktoruma resim çekip attım hemen geri gelmemi istedi alttan muayene ettiğinde 1 cm açılma nstye bağladığında ise sancılarım çıkıyordu, beklemeden hemen yatışım yapıldı nst ateş tansiyon açılmama bakılıyor bu aradı alttan muayene oluyorum hep ama açılmam ilerlemiyor, suni sancıya başlanıldı gereken egzersizleri çokça yaptırdılar ama açılmam hala aynı 1 cm idi 10 saatten sonra sonuç alamayınca mecbur sezeryana alındım, onu görmek için çok heyecanlıydım ve spinal anestezi istedim iyi ki de öyle istemişim her şey bebeğimi ilk gördüğüm ana kadardı bütün sancılarımı ağrılarımı unuttum, 15 dk da bebeğim doğdu bu esnada ameliyathane ekibi hep bana destek moral oldu Allah onlardan bin kere razı olsun. 1 saat içinde de benim işlemlerim bitti odaya alındım, ağrılarım oldu evet ama hepsi geçecek deyip hep dua ettim rabbime. duygularımın tarifi yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin bugün 3 günlük olduk bile 👼🏻38 haftalıkken doğduk bu arada 🫶🏻 herkes sağlıkla kavuşsun herkese kolaylıklar diliyorum Rabbim yardımcınız olsun 💖