Htcklnc Merhabalar gebeliğimin 19. Haftasındayım ama biraz hareketli bir gün geçirdiğimde inanılmaz çatı ağrım oluyor. Yürürken hareket ederken hatta yatarken bile rahatsız ediyor. Size de böyle oluyor mu? Veya bir önerisi olan var mı acaba 🥹
Kanalize Htcklnc yaklaşık 6-7 aydır yaşıyorum ve artık öyle arttı ki son zamanlarda parmaklarıma kadar kemiklerim ağrıyordu ne adım atabiliyorum ne sağdan sola dönebiliyorum ağlayacak hale geliyordum ama geçiyormuş boşuna çekmişim az önce post açtım bende güçlü bir mg takviye ile geçirdim isterseniz isim de verebilirim ama doktorunuza danışın o da yazar
hulyaca Htcklnc 31+5 ile felaket çekiyorum o çatı ağrısını 🥹 doktor günde 3 parol içebilirsin dedi. 9’unda soracağım iyi bir magnezyum için. Etki edeceğini sanmıyorum ama bakalım. 3. gebeliğim bu ve her hamileliğimde çatı ağrısını doğuma kadar çektim. Sona doğru daha kötü oluyor. Rabbim yardımcımız olsun 🥲🙏🏻
Htcklnc Kanalize öyle mi? Çok sevinirim söylerseniz hemen danışırım. Gerçekten çok sor bir şey sizi anlıyorum bebeğim büyütmesiyle orantılı da artıyor sanki 🤦🏻♀️
Kanalize Htcklnc evet gitgide artıyor ben 33’teyim aşağı baskı yaptıkça özellikle uzanırken ve kalkarken iyice arttı çatı ağrım ismi magnezyum quatro