nurtug Gördüğüm çift çizginin sevincinden doktorun söylediklerini kulladığım ilacı unuttum resmen şimdi aklım başıma geliyo nolur bilgisi olan varsa söyleyin hanımlar
sdkshn nurtug Bildiğim kadarıyla o ilaç hamile değilsen adet söktürüyor hamileysen de bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor canım
sdkshn nurtug İlacı kullanmadım ama burda birçok kişi yazmış canım için rahat olsun yarın da hemen kan verir muayene olursun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
NewbieMommy nurtug polip şüphesi bende de vardı 16mm ama 5aylık hamileyim 🌸 Tebrik ediyorum sağlıcakla kucağına almak nasip olsun 🤲🏻
nurtug Mirzaninannesiyim yok ben de öyle demedim aslında biraz gerginim rahatsızım da kusura bakmayın
Mirzaninannesiyim nurtug hayır hayır tedirgin olmanıza gerek yol polip hamileliğe engel değildir siz en iyisi yarın hastaneye gidin
nurtug Mirzaninannesiyim rahatsız olduğum için geldim hastaneye doktor kan ver sonuçlara göre ilaç yazalım dedi onu bekliyorum hayırlısıyla inşallah 🥹
nurtug Mirzaninannesiyim günaydın size bir şey sormak istiyorum dün kan verdim beta 321 çıktı yani 3 haftalık doktora randevu bulamadım polip düşüğe sebep oluyo mu galiba hemen doktora görünüp progesteron vermesi lazım bilginiz var mı