Edaturhsn Merhabalar kizlar ben 3 gündür hastanede yatıyorum ishal nedeni ile geldim hafif de sancim vardı bugün nst de sancılarım aşırı arttı ama ben kendim çok şiddetli hissetmiyorum açılmam da olmuyor başına gelen varmi hemşireler hiçbişey söylemiyor
Mine9166 Edaturhsn benim cuma gunu 70 80 arası düzenli sancim vardı ama açılma olmadığı için yatış yapmadı doktor 2 gündür evdeyim değişiklik yok pazartesi suni sancı deniycez.
Mine9166 Edaturhsn squat ve yuruyus önerdi doktorum ama pek faydası olmadı bebek yukarıda inmedi asagiya
Mine9166 Edaturhsn inşallah artar benimde muhtemelen açıklık artmadı yarın suni sancı deniycez açıklık artmazsa sizde muhtemelen suni verirler. Kaç haftaliksiniz
cauuv1 Nst 60 100 arası sancım vardı ama hissetmiyodum doktor dedi nasıö hissetmiyosun? Cuma günüydü. Pazartesi de sezeryan olcaktım. Haftasonu agrı hissedersen hemen gel dedi cumartesi kıvrana kıvrana hastaneye gittim direk doguma aldı
Edaturhsn cauuv1 benim de 70 100 arasıydı bugün doktor bakmadı bende çok şiddetli hissetmiyorum ağrıyı cuma gününden beri yatıyorum hastanedeyim sezeryan istiyordum ama bilmiyorum