AyiPeddington Ben bacağımın arasınaa ,kafamin altına birde sirtimin orta kismina olmak üzere hamilelik başladığından beri üç yastikla uyuyabiliyorum kızlar 😄 eşime bile bulaştı bu hastalık 😄peki sizin yastıklarla aranız nasıl?
aslanprenses_ AyiPeddington 33. Haftamda 5 yastığa çıktım 😳 ilerleyen zamanlarda yatağımı yastıklara bırakıp kendim yerde yatacağım 🙄😅😂
Gkygz AyiPeddington ben yeni hamile olduğum için 1 yastıkla yatıyorum şimdilik yeterli ama eşim alışkanlık yapmış 3 yastıkla yatıyor galiba benim yerime o hamile 😅🤭
AyiPeddington Premsesko oooo sen baya yastık olayını zirveye tasimissin. 😂 nasıl memnunmusun hamile yastığındaaan
AyiPeddington Gkygz onlar zaten bizimde yarışmasa olmaaz. Benim kocada ben bacak arama koyuyorum diye yastık koymaya başladı 😂
Melodimm AyiPeddington Sirtimin arkasına başımın altına bacaklarimin arasına koyup yatıyorum.Belim arkasına koydugum oyuncak bu arada yastık gibi değil😂
AsyaCngz55 AyiPeddington bi başımın altına bir de bacak arama ama onu da gece tekmeliyorum 😅 genelde eşimi kullanıyorum bacağıma yastık olarak