15 Haziran sabahı normal kontrol için doktoruma gittim 38+2 haftalıktım. Kontrolümü oldum 2 cm açılma ama herşey yolundaydı doktorum bu hafta gelmezse haftaya bugün bu kağıtla gel yatışın yapılsın suni ile başlatalım dedi. Oradan Nst ye yolladı. Nst normal çıktı fakat tansiyonum 14-9 çıktı doktor dinlenerek 2 kere daha ölçüm istedi ve idrar tahlili verdim . İlk ölçüm 15-9 çıktı sonra tekrar ölçüm için doğumhaneye girince doktorumu gördüm. Doktorum doğumu başlatacağım Şeyda idrarın bozuk çıkmış dedi ben ağlamaya başladım. Doktorum da sağolsun elleriyle gözyaşımı silip bebeğin büyüdü herşey yolunda hiç korkma zamanımız geldi zaten dedi ( bu arada ilk hamileliğimde yüksek tansiyonum vardı bu hamileliğimde ölçümlerim normal çıkıyordu ) Suni ile başladık doğuma. 6-7 saat çektim açılmam 7 cm oldu ebe gel bakalım bi Nst ye alalım dedi . Bi sorun olduğunu ebenin suratından anladım panikledi diğer ebeler toplandı oksijen tüpü getirdiler bana oksijen maskesi takıyorlar doktorumu aradılar hemen bebeğin kalp atışı çok azalmıştı. Doktorum geldi hemen seni sezeryana alıyorum bebeğin gelmesini engelleyen bir şey var dedi rahim duvarım inceleceğine kalınlaşıyormuş bu sıra kalp atışı biraz daha düzene girdi suni sancım kesildi ama sancılarım 3 dk da bir geliyor herşey çok hızlı oldu ameliyathane arandı beni diğer hastaların önüne aldılar imzalar atıldı bağıra bağıra ameliyathaneye indim en kötüsü de tam spinal iğnem yapılırken sancı girdi orda kımıldamadan durmak çok zordu ama doktorum sağolsun lütfen Şeyda diye diye beni motive etti. Sonra güzel kızım 5 dk oldu olmadı doğmuştu herşey yolundaydı bir sıkıntısı yoktu. Benim nabzım 117 ye çıktı doktoruma çarpıntım var dedim tansiyon düşsün diye ilaç vermişler onu kapattılar düzene girdim tansiyon 15 lerde. Tabi biraz stressliyim benim kanamam vardı uzadı ameliyatım doktoruma olan güvenim sakinleştirdi beni bitmiyor mu Hilal hanım dedim ara ara hep bitiyor ablacım dedi sakinleştim ve sonunda bitti hiçbir sıkıntı yaşamadık çok şükür . Şimdi biri 4 yaşında biri 3 ay 16 günlük 2 kız annesiyim ❤️