10lu setin içeriği cidden boş ve fiyatıda çok uçuk mesela eldiveni bir parça, şapkayı ayrı parça, iç zıbın, zıbın, önlük, ağız mendili falan bunların hepsi ayrı ayrı parça sayıyorlar ve bunların çoğu zaten kullanılmıyor hemşire bebekle geri getiriyor mesela ablam yaptırdı ağız mendili, önlük, iç zıbın falan hep geri geldi kullanılmadı eğer gerekli birşey almak istiyorum diyorsan mesela ben 5lide almadım hello babyden bir tane patikli kendinden eldivenli ve şapkalı tulum aldım aslan desenliydi oğlumun adı aslan olacakta 🙈 indirimde 153 tlye aldım yumusacık, onun takımı olan battaniyeyi aldım tulumla aynı desen, çoraplarını organik pamuk set almıştım trendyoldan 10lu bir tane çorap koydum ve hello babynin zıbınlarını almıştım birde zıbın koydum yanımdan takım yaptım 370e falan geldi mesela battaniyeli kendi yaptığım set. Hemde e bebekten hello babynin ürünleri hepsi. Tabi bir tanede resim çekmek için isimli yaptırdım ama bu benim tercihimdi yani siz tercih etmeyecekseniz bence gayet tatlı ve uygun takımı kendiniz yapabilirsiniz hiç 10 lu çıkışın gereksiz parçalarına o kadar para vermeyin bence