Nur-- maşallah size Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşturmuş. Benmde ilk doğumum çok hızlıydı tam 40+0 da doğum gerçekleşti. 39+6 da sancılarım başlamıştı evde sık sıkdı ama katlanılabilir düzeydeydi ılık duş ve sıcak küvete giriyordum yürüyordum rahatlıyordu. Ertesi gün 40+0 da (14 ekim perş. 2021) sancılarım sıklaştı ve mesai saati sonrasına denk gelsin ki kalabalık olmasın diyerekden 3.30-4 gibi hastaneye gittim (devlet) acilden giriş yapmadım ama 10 gün öncesinde 2 cm açılmam başladığı için (hiç ilerlemediği ve sancım olmadıgı için yatış yapmak istememiştim) hergün nst için gidiyordum kendi doktoruma o günde yine kendi doktoruma gittim nst de düzenli sancı çıktı açılmam 4 cm olmuş ve yatış yapılsın denildi yatışım yapıldı lavman yaptılar ve 17.30 gibi suni sancı verdiler kendi sancım çok fazla ve düzenli olmasına rağmen ama suyum hala patlamadı 6,5-7 cm ulaşınca açıklık suyumu onlar patlattı ve 19.32 de doğumhaneye girdim 9 cm ile yavruşumu da 19.52 de kucağıma aldım aradaki 20 dklık sürede ıkınmaktan çok su içip kraker yedim 😂 evet doğumhanede kraker yedirdiler hemde doğurmak için ıkınırken 😂😂😂😂 çok yorulmuştım karnım aç gelmiştim ve gücüm kalmamışrı ıkın ditorlardı ama yapamıyordum ve su istedim sağolsun nöbetçi olan asistan doktor (doğumuma ebe prof vs girmedi 1 asistan ve 4 hemşire vardı 😂) su getirtti içirsi kraker getirtti yedirdi ve 3. Ikınmadan sonra kızım kucagımdaydı 🥲 Rabbim inşallah bu evladımıda kolaylıkla çabucak sağlıkla dopurmayı nasip etsin inşallah. (13+2 haftalık) herkesin yavrusuna kavuşması vaktinde sağlıkla ve kolaylıkla olsun inşallah❤