Meleyke123 Selam kızlar şu an 37+3haftadayız. Dün sabahtan ağrım vardı duş aldım geçmedi sonra iç çamaşırım islandığını görünce suyun geldiğini düşündüm doktoruma resmini atdm ağrılarımı söyledim böyle dözülmez değil ama sinir bozucu garip ağrılar vardı. Doktorun endişelenme saat 4de gel ben kızlara arayıp söyliyecm suyunu falan baksınlar kendisi bu sabah 9da gelicek. Neyse geldik doktor baktı bende su hep çok olurdu bu sefer normale düşmüş buda su akınıtısı sayılıyordu o yüzden açıklığa bakılması gerek dediler e baktılar açıklık iç kısımda yok ama dışdan 1parmak açıklık var dediler yatmam lazımmş doktorum arada bu geceyi orda nezaret alıtnda kal sabah gelib bakıb kontrol edicem bende dedi. Tamam dedik eve gelib eşyalar falan aldım tuvalete girdim iç çamaşıram kan deymişdi bu sefer nişan kanı gibi onuda doktora çekib atdım normal dedi barmakla açıklığa bakıldığı için kan gele bilr hatda devam ede bilr korkma dedi ağrımda var e bide hastanede ağrı kesici yaptılar 2tane şu an burdayım hastanede uyumuştum saat 3de şu an bizde 5 baku saatiyle. Saat 3de ağrıyla uyandım ama geçtiği içn kimseye söylemedim 1saatde 1 karnım ağryor düzene girsin bid sabah açılıyor zaten doktorum gelsin söylicem ki zaten kendisi bakıcak
LamiyaCetinkaya Meleyke123 Sağ salamat gəlsin bəbiş, ağrıların intervalı çox uzundu böyük ehtimal hələ biraz vaxt var, qan gəlməyi davam eləsə nişan da gələcək, çalış qorxma, dincəlməyə çalış, ağrılarının aralığını tez tez yoxla. Hər şey yaxşı olacaq ❤️
Meleyke123 LamiyaCetinkaya İnşAllah bacıcan, inanki həyəcandan yata bilmrəm yatsamda çox ayıq yatıram belim qarnım ağryr gəlib gedir ağrı bidə iynə vurublar deyə tam hiss etmirəm amma ağrıdığımı bilrəm az az hiss olunur🥹 sağ salamat doğum olsun alım qucağıma rahatlayım🥰
Meleyke123 LamiyaCetinkaya heçnə ağrı kəsici verdilər ağrı dayandı amma az az var yenədə suda normaldı çox az damcılar gedir müşahidə altndayam amma dedilər belə 2həftə dayana bilərsən məndə evə gedəcəm sabah 2həftə burda qalmağın mənası yoxdu